Deze zeskamp bij Strandheem staat garant voor strijd, plezier en hilariteit.
Partycentrum Strandheem presenteert de ‘Zeskamp vol spektakel’. De veelzeggende naam verklapt wat er gaat gebeuren: zes verschillende onderdelen die gezamenlijk voor heel wat spektakel zorgen. App je vrienden, informeer je collega’s of roep de familie bij elkaar. Dit wordt leuk!

Obstakels, gladiatoren en boogschieters
Het is tijd om naar Strandheem te gaan voor het leukste groepsuitje sinds tijden. Zet je schrap voor een afwisselende activiteit met onder andere obstakels, gladiatoren en boogschieters. De opbouw (en de variatie) in de zeskamp staat garant voor strijd, plezier en hilariteit. Maak het mee en zet de koers richting Strandheem, op 20 minuten van zowel Heerenveen (Friesland) als de stad Groningen. Op naar een topdag.

Zeskamp onderdelen
De Zeskamp vol spektakel bestaat onder meer uit een opblaasbare hindernisbaan, het Gladiatorenspel en een heuse Obstacle Run. Daarnaast gaan jullie aan de slag met boogschieten en rokvoetbal. Het programma wordt compleet gemaakt door sumoworstelen. Reken maar dat deze middag actie en vermaak biedt. We ontvangen jullie dan ook met veel plezier bij Partycentrum Strandheem in Noord-Nederland.

Groot en spectaculair
Wij zijn vele malen flexibeler dan stroop en honing. Dat houdt in dat de genoemde onderdelen niet in beton gegoten zijn. Je kunt het zo groot en spectaculair maken als je zelf wilt. Wil je bijvoorbeeld liever een Wipeout-baan, Bungyrun of een ander gaaf spel? Wij regelen het. Laat ons weten waar jullie naar verlangen en informeer naar de mogelijkheden bij Partycentrum Strandheem.  

Zeskamp en Horeca
Uiteraard beschikken we over goede horecavoorzieningen. Combineer het groepsuitje met een lunch, of koffie/thee en cake bij ontvangst. Kies verder voor een overheerlijke barbecue met de hele groep. Neem contact op om de aantrekkelijke arrangementen te bespreken en te reserveren. Zo weten jullie zeker dat het een mooie dag wordt met vrienden, collega’s of familieleden.

Informatie over dit uitje:

  • 18,75 per persoon (vanaf 20 personen)
  • 375,- per groep (8 tot 20 personen)
  • Tijdsduur: circa 2 uur

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact