Heeft u iets te vieren? Dan gaat u naar Het Strandheem!
Recepties, verjaardagen, personeels, buurt, vereniging, of familiefeesten. Feesten voor jong & oud… in uw eigen sfeer. Binnen of buiten. Strandheem organiseert het graag voor u.

De leukste uitjes organiseert u namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen en terrassen is het mogelijk om zowel met een klein gezelschap intiem een pubquiz te houden als een groots opgezette familiedag waarbij iedereen volop geniet. Voor al onze uitjes staat het voorop dat u geheel naar eigen smaak en sfeer een invulling geeft aan de dag en/of avond

De ingredienten van een feest, voor iedereen:

  • Voor elk gezelschap het beste feest.
  • Binnen of buiten, iets ondernemen of lekker zitten.
  • Naar eigen smaak en sfeer.
  • De accomodatie(s)
  • de leukste entertainers
 

Verschillende zalen
Wij kunnen u meerdere zalen aanbieden met een buiten-terras en welke zijn voorzien van een podium, geschikt voor elke vorm van entertainment voor grote en kleine gezelschappen.
Wij adviseren u graag over de indeling van de zaal en de verdere invulling van uw programma en natuurlijk geheel naar uw eigen wensen en smaak.

Heerlijk eten en drinken.
Naast de lekkerste drankjes zorgen we voor heerlijk eten, waarbij we gebruikmaken van de beste ingrediënten en producten uit de regio. Kies voor een ontvangst met koffie, thee en cake en voor een naborrel met heerlijke borrelhapjes. Of ga voor de barbecue, een populaire optie. Kom in actie en leg een datum vast voor uw uitje. We zien u snel bij Partycentrum Strandheem!

Groot assortiment uitjes
Het leukste uitje organiseer je namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen en terrassen en een groot aanbod van verschillende arrangementen combineer je deze de uitjes eenvoudig met een barbecue of tot een compleet verzorgd weekend. Ook is het mogelijk om het de uitjes combineren met de andere activiteiten bij Partycentrum Strandheem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens bij Paintball, Outdoor en Eten en drinken op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem ligt centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis

"Zaal op een toplocatie aan het strand"

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact