Western Games
Yiiiiihaa! Tover die cowboyhoed tevoorschijn en haal de cowboy of cowgirl in je naar boven! De activiteit waar je onder andere gaat schieten met geweren, handbogen, pistolen en blaaspijpen.

Western schiethuisje
De Western Games kunnen zowel binnen als buiten gedaan worden. De ruimte wordt omgetoverd tot een echte western saloon. De schietactiviteiten vinden plaats in schiethuisjes. Jullie gaan in teams de strijd tegen elkaar aan om zoveel mogelijk punten bij elkaar te schieten.

Rodeostier Bully
Naast het schieten zijn er nog spellen waaronder het bierpulschuiven en het ringwerpen. Ook is er een heuse Western Quiz waarbij veel punten te verdienen zijn. Wie bij de Western Games niet mag ontbreken is onze eigen rodeostier ‘Bully’! Wie kan hem temmen en het langste op hem blijven zitten?

Westerngames bij Strandheem
Heb jij een onontdekt schiettalent en ga jij naar huis met de titel ‘beste cowboy/cowgirl van de dag’? Boek nu de Western Games bij Strandheem, geschikt voor jong en oud!

Informatie over dit uitje:

  • € 17,00 per persoon (vanaf 16 personen)
  • € 289,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem, Het uitjescenrtum van Noord-Nederland licht centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 naast Drachten afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact