Spektakel gegarandeerd in de heerlijke XXL-spelshow Wedden Dat Ik Het Kan?! Jullie komen terecht in een look-a-like studio met professionele audio- en lichteffecten. Een interactief groepsuitje, behorend tot onze topactiviteiten. Wedden Dat Ik Het Kan?!

Een onvergetelijke setting en gekke records als uitdaging
Het is de ultieme uitdaging om allerlei gekke opdrachten te voltooien en daarbij het liefst meteen ook nieuwe records te vestigen. Dat gaat gepaard met de nodige hilariteit. Het enthousiasme golft van de stoelen als er weer iemand vol overtuiging roept: ‘Wedden Dat Ik Het Kan?!’

Meer Informatie over dit uitje:

  • € 21,00 per persoon (vanaf 17 personen)
  • € 357,00 per groep (8 tot 17 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • Zeer professionele studio: hoogwaardige XXL-spelshow
    heel geschikt voor: grote groepen

Drukknoppen, fearfactor en plezier
Kun jij sneller dan je collega of vriend(in) uit de ‘drukknoppentunnel’ komen? Of ben je de allersnelste van deze maand of zelfs dit jaar? Hoe zit het met de fearfactor van je familieleden? Wie durft het aan om onbekend eten te proeven? En hoeveel mensen zouden er eigenlijk in een Mini Cooper passen? De ingerichte zaal barst van het plezier.

Unieke studio
Een gaaf aspect aan deze groepsactiviteit is uiteraard de bijzondere ruimte waarin de spelshow georganiseerd wordt. Partycentrum Strandheem en de ingerichte zaal is speciaal omgebouwd voor deze spelshow dat is uniek in Noord-Nederland. Daardoor is ‘Wedden dat…’ een extra tof personeelsuitje of familiefeest: dit zie en doe je niet heel vaak en het valt sowieso goed in de smaak.

Uit eten
Over goede smaak gesproken, een etentje maakt de dag helemaal compleet. Combineer het spektakelstuk Wedden Dat Ik Het Kan? met de lekkerste bufetten of BBQ. Tot snel bij Partycentrum Strandheem.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact