Vrijgezellenfeest organiseren?
 

Moet het aanstaande vrijgezellenfeest  een groot succes worden? En wil je er iets speciaals van maken? Dan ben je bij Strandheem aan het goede adres. Wij kunnen jou en je gezelschap voorzien van een volledig dagprogramma en op deze manier zullen wij ervoor zorgen dat jullie onbezorgd kunnen genieten van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Kijk eens op onze pagina Paintball of bij Uitjes. Hier kun je van alles vinden voor het organiseren van een super spannende tot een relaxte vrijgezellendag.

 
 

Ook voor de dames hebben wij de leukste vrijgezellenfeesten zoals : Het Gooische Vrouwenfeest
 

Laat je SchorrieMorrie thuis en HopHop kom naar het leukste vrijgezellenfeest voor vrouwen!

Stop je Chihuahua in het handtasje, start de motor van je roze Hummer en kom naar Strandheem voor een hilarisch uitje met je vriendinnen! Bij binnenkomst ligt de rode loper voor je klaar en word je hartelijk ontvangen met een glaasje Prosecco die in een mooie champagnetoren staat. Tijd om je te gaan gedragen als een echte dame uit het Gooi! We veranderen je naam in Cheryl, Willemijn of Anouk en het feest kan beginnen!

Wij hebben voor iedere dame een Gooische boa, Gooische pruik en een paar naaldhakken.
Samen met je vriendinnen speel je een gezellig potje hockey (maar dan wel op de Gooische manier), gaan we gezellig handtaswerpen en doen we een naaldhakkenrace. Eén van de bekendste eigenschappen van een Gooische vrouw is natuurlijk het roddelen. Dit en meer wordt beoefend bij de Gooische vrouwenquiz. Ook zoetigheid ontbreekt niet, u kunt namelijk genieten van een chocoladefontein tijdens de pauze mét toepasselijke muziek gedraaid door onze DJ.