MANNEN!
Op zoek naar een (outdoor) uitje of een heel weekend voor jullie vrijgezellenfeest? en moet het feest een groot succes worden? Voor een echt mannenuitje of een volledig verzorgd mannen weekend het kan allemaal.
Lekker bijpraten met een biertje erbij, lol maken met echte mannen activiteiten en daarna heerlijk eten, dan ben je bij Strandheem aan het goede adres.
Wij kunnen jou en je gezelschap voorzien van een volledige dag of weekendprogramma en op deze manier zullen wij ervoor zorgen dat jullie onbezorgd kunnen genieten van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

DAMES!
Speciaal voor deze activiteit komt onze eigen entertainende ambtenaar van de burgerlijke stand die het arrangement ´Ready To Marry´ in goede banen zal leiden. Tijdens deze uitdagende activiteit krijgt de vrijgezel de hoofdrol, of speel samen met je vriendinnen een gezellig potje hockey (maar dan wel op de Gooische manier), gaan we gezellig handtaswerpen en doen we een naaldhakkenrace. Eén van de bekendste eigenschappen van een Gooische vrouw is natuurlijk het roddelen. Dit en meer wordt beoefend bij jullie vrijgezellenfeest.

HUMOR met ACTIE
Wij hebben de meest uiteenlopende activiteiten voor jullie vrijgezellen uitje in ons assortiment, combineer er maar op los!
Het meest geboekt is natuurlijk het paintball (echte aktie), gecombineerd met een voledig verzorgde BBQ en vrij drinken (gegarandeerd succes).
Wil je echte humor? kies dan voor bubbelvoetbal! Bubbelvoetbal is simpelweg de definitie van HUMOR en dat zetten we niet voor niets in hoofdletters. Deze activiteit is namelijk supergrappig. Elke speler kruipt met het bovenlichaam in een enorme plastic bal. Vervolgens kan de wedstrijd beginnen en loopt iedereen elkaar omver.
 

Toffe roadtrip met je vrijgezellengroep
Onze ‘Spyder Wheelz’ e-Chopper ziet er heel stoer uit en dat is ie ook. Daarom is het een perfect voertuig voor een toffe roadtrip. De tocht gaat over zowel verharde als onverharde paden, door de natuur rond Strandheem. Tijdens zo’n avontuurlijke en milieuvriendelijke toer beleef je het moderne bikergevoel. Onderweg geniet je van de wind door je haren, evenals de vrijheid van het toeren. Een duurzaam vrijgezellenuitje in de gezonde buitenlucht, dat is hoe dan ook een succesnummer.

Arrangementen en meer activiteiten
Het leukste vrijgezellenfeest organiseer je namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen en terrassen en een groot aanbod van verschillende arrangementen combineer je deze activiteit eenvoudig met een barbecue of tot een compleet verzorgd weekend. Ook is het mogelijk om het uitje te combineren met de andere activiteiten bij Partycentrum Strandheem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens bij UitjesOutdoor en Paintball op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact