Hebben jullie als vriendengroep iets te vieren? En zoeken jullie een unieke locatie in Groningen? Dan gaat je naar Strandheem, de leukste uitjes organiseert je namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen en terrassen, en zowel binnen als buiten activiteiten aanbieden is het mogelijk om zowel met een klein gezelschap als een groot gezelschap een topuitje te organiseren, waarbij iedereen volop geniet. Voor al onze uitjes staat het voorop dat je geheel naar eigen smaak en sfeer een invulling geeft aan jullie dag en/of avond. Of u nu een vrienden of vriendinnenuitje is, Strandheem organiseert het graag voor jullie!

Buitenuitjes
Eén van de meest populaire outdoor activiteiten voor jong en oud is nog steeds paintball. Dat is ook niet zo gek, zeker niet bij Strandheem. Wij hebben maar liefst drie hectare paintball terrein met uitdagende heuvels, spannende paadjes en perfect camouflerende bomen en struiken. Als u paintball gaat spelen, doet u dit doorgaans in twee teams. Samenwerken is dus van belang. Maar wij organiseren nog veel meer outdoor uitjes. Een aantal andere populaire activiteiten zijn:
E-Chopper
Onze ‘Spyder Wheelz’ e-Chopper ziet er heel stoer uit en dat is ie ook. Daarom is het een perfect voertuig voor een toffe roadtrip. De tocht gaat over zowel verharde als onverharde paden, door de natuur rond Strandheem. Tijdens zo’n avontuurlijke en milieuvriendelijke toer beleef je het moderne bikergevoel. Onderweg geniet je van de wind door je haren, evenals de vrijheid van het toeren. Een duurzaam groepsuitje in de gezonde buitenlucht, dat is hoe dan ook een succesnummer.
Expeditie Robinson
Heeft u altijd al mee willen doen aan deze spannende en uitdagende expeditie? Ga de uitdaging aan bij Strandheem met het bouwen van vlotten, boogschieten en natuurlijk de grote vuurproef
Bubbelvoetbal
Dit is niet zomaar een potje voetbal, dit is een hilarisch spel waarbij je alles om je heen even vergeet. Het is een super grappig en zeer actief spel waar je helemaal in opgaat. Je zit letterlijk in je eigen bubbel

Kijk ook eens bij UitjesPaintball, Outdoor of Themafeesten  en Eten en drinken op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Binnenuitjes
Ons koude kikkerland kent helaas ook een hoop regenachtige dagen. Het kan dan juist heerlijk zijn om buiten uitjes te doen, maar voor tijdens slechter weer hebben wij de leukste indoor uitjes. Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen (en terrassen) is het mogelijk om zowel met een klein gezelschap intiem een pubquiz te houden als een groots opgezette familiedag. Iedereen zal hoe dan ook volop genieten! Wat betreft de uitjes voor binnen, hieronder ziet u een kleine greep uit onze vele opties:
Wie is de mol? Op de televisie is dit spel al jaren enorm populair. Echte molloten kunnen hun hart ophalen bij Strandheem en ontdekken wie oprecht is en wie de boel bedondert tijdens het spel.
Ik hou van Holland
Ik hou van Holland is een vermakelijke spelshow en groepsactiviteit, gebaseerd op het populaire televisieprogramma dat al jaren te zien is. Zelf meedoen is natuurlijk nog leuker! Daarom is dit hét moment om de teamcaptains te kiezen uit jouw vriendengroep.
Jongens tegen de meisjes
De vraag blijft, wie zijn er beter? Ga de strijd aan, et is aan u om hier antwoord op te geven! Wij zorgen ervoor dat alles voor een geslaagd uitje aanwezig is.

Bereikbaarheid
Strandheem ligt in de provincie Groningen en is goed bereikbaar via de A7 afslag Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden, outdoor terrein en zalen.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact