Ben je op zoek naar een spannende en uitdagende VR escape room? Het spelen van VR escape rooms is een super populair uitje en dat is niet zonder reden. Het is namelijk dé indoor activiteit als je houdt van spanning, avontuur, puzzels en teamwork.. Vanaf dan heb je 90 minuten de tijd om te ontsnappen, een ware race tegen te klok! Houdt iedereen het hoofd koel?

La Casa De papel

De hitserie van Netflix, de bende uit Spanje. Nu bij Strandheem: La Casa De Papel – VR Escape Game. Gewapend met een Virtual Reality bril en je medespelers ga je op zoek naar het geld. En als je het dan gevonden hebt is het tijd voor een uitgebreide BBQ.

Op zoek naar de kluis
Met La Casa De Papel – VR Escape Game verzeker je jezelf van een uniek uitje. Berlin, Tokio, Oslo, Lissabon en El Professor. Het zijn bekende namen als je fan bent van de serie. Als je nog niet bekend met La Casa De Papel is dat ook geen enkel probleem. Samen met je team probeer je de Munt van Spanje te overvallen. Met behulp van puzzels, opdrachten en hints probeer je zo snel mogelijk in de kluis te komen, op zoek naar het geld.

Compleet Arrangement
Trek een rode overall aan, zet je masker op én natuurlijk je bril. La Casa De Papel, speel je nu zelf. El Professor neemt het nog één keer met je door. Paspoorten, een kompas, de blueprint, een metrokaart en telefoonnummers. Het ligt allemaal voor je klaar om mee te nemen de bank in. Eenmaal binnen heb je maar één doel. Kraak de kluis!

Amsterdamse stripclub 

De Amsterdamse stripclub – VR Escape Game is uitermate geschikt voor (mannelijke) vrijgezellenfeestjes. 
Stap samen met je maten een Amsterdamse stripclub in, veilig want het is virtueel. Eenmaal aangekomen speel je verschillende opdrachten. Zo stap je bijvoorbeeld achter de bar om het favoriete drankje van vaste klant Hans in te schenken. Tijdens de game kom je erachter dat je niet alleen barman bent, maar net zo goed uitsmijter wanneer je de lastige klant eruit moet werken.

Zwarte Joop of Dikke Charles.
Het valt zeker niet mee goed de opdrachten te volgen, op de achtergrond speelt zich namelijk ook nog het één en ander af. Focus je goed en laat je niet afleiden. Doordat de opnames hebben plaatsgevonden in een echte Amsterdamse stripclub is deze game erg realistisch. Wie weet ben jij wel de geschikte opvolger van Zwarte Joop of Dikke Charles.

Informatie over dit uitje:

  • 24,- per persoon (vanaf 12 personen)
  • 288,- per groep (tot en met 11 personen)
  • Tijdsduur: 90 minuten
  • Alleen in combinatie met eten en drinken

Game-uitleg  La Casa De Papel
Tijdens La Casa De Papel – VR Escape Game heeft er één teamlid een VR-bril op. In de game zelf word aangegeven wanneer de bril doorgegeven wordt aan een ander teamlid. De overige teamleden, het spel wordt in teams van 6 personen gespeeld, spelen zeker mee. Met behulp van de bijbehorende gadgets lost het team verschillende puzzels en raadsels op, als in een echte escape room. De spelers kunnen op een tablet mee kijken met de VR-bril. Er kunnen een onbeperkt aantal deelnemers meespelen door de hoeveelheid brillen die we hebben

Speluitleg De Amsterdamse stripclub
De Stripclub – VR Escape Game wordt gespeeld in teams van maximaal 6 personen. Een persoon uit je team draagt de VR-bril, de andere teamleden helpen mee met oplossen van de puzzels en de opdrachten. Wees gerust, alle teamleden kijken mee op een tablet. Zo mis je niks! Deze game is geschikt voor personen vanaf 18 jaar. Deze virtual reality game kan op elke gewenste locatie gespeeld worden, bijvoorbeeld in een café of bij je thuis. De game is zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact