Unieke vergaderlocatie 
Voor een prachtige vergaderlocatie aan het strand bent u bij Strandheem op het goede adres, wij hebben verschillende zalen beschikbaar, geschikt voor 10 tot 100 personen. We verzorgen voor u de gehele dag naar uw eigen wensen. Onze zalen beschikken over een beamer, whiteboards en is er natuurlijk draadloos internet beschikbaar. Kortom u kunt de dag zo invullen als u zelf wilt, zodat u zorgeloos kunt doen waar u goed in bent.

Arrangementen
Voor het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten kunnen wij u naast onze standaard vergaderarrangementen, uw vergadering op maat maken, daarbij bieden wij uiteraard ook de mogelijkheid om de catering te voorzien. 

Onbezorgd deelnemen aan een activiteit
Ontdek wat groen en water kan doen! Een frisse neus halen en bijpraten met collega’s is belangrijk, of het nou voor, tijdens of na uw bijeenkomst is.
Even de benen strekken tijdens de vergadering of besproken thema’s in de praktijk brengen tijdens een aantal leuke opdrachten.
Op Strandheem kunt u onder begeleiding van een instructeur verschillende leuke samenwerkingsopdrachten doen. Bijvoorbeeld: De evenwichtsbalk, Mega voetbal, Slinger eiland.
Wij denken graagt graag met u mee en organiseren een passende activiteit/opdracht voor uw onderbreking.
Een leuke activiteit om even de zinnen te verzetten, uit te waaien of de diepte in onder leiding van een coach.

Koninklijke horeca
Bij Partycentrum Strandheem zijn er interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en we zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes met je collega’s. We kijken er naar uit om jullie gastvrij te ontvangen bij onze toplocatie.

Bedrijfsfestival
Een eigen festival, bedrijfsfeest en personeelsuitje op het strand.
Het Bedrijfsfestival on the Beach van Partycentrum Strandheem barst van de gezelligheid. Dit personeelsuitje gaat gepaard met jullie eigen feeststrand, een festival aan het water bij een natuurrijk gebied. Sowieso een aanrader.

Unieke setting
Een locatie aan het water heeft altijd al iets extra’s, helemaal als er een strand aanwezig is. In dit geval is het ook nog eens jullie privéstrand. Vergeet de drukke meetings en alles wat met werk te maken heeft, want nu draait het om plezier. Dat zit wel goed in deze unieke setting in het hart van Noord-Nederland. Lekker met je collega’s naar het Bedrijfsfestival 

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem ligt centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact