Vergaderlocatie Friesland

Vergaderen in Friesland

Strandheem heeft verschillende zalen beschikbaar, geschikt voor 10 tot 100 personen. Ook voor vergaderingen bent u bij Partycentrum Strandheem aan het goede adres. We verzorgen voor u de gehele dag naar uw eigen wensen. Zo is er de mogelijkheid voor een koffietafel met eventueel gebak, een lunch met eventueel luxe broodjes, enz...

Wij beschikken over een beamer en projectore en draadloos internet voor het houden van presentaties. Kortom u kunt de dag zo invullen als u zelf wilt, zodat u zorgeloos kunt doen waar u goed in bent.

Arrangementen

Voor het organiseren van vergaderingen en bijeenkomsten kunnen wij u naast onze standaard vergaderarrangementen maar wij bieden ook de mogelijkheid om de catering te voorzien. 

Bereikbaarheid

Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord nederland op de grens van friesland,groningen en drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.
 

Ontsuffen.

Even de benen strekken tijdens de vergadering of besproken thema’s in de praktijk brengen tijdens een aantal leuke opdrachten.

Op Strandheem kunt u onder begeleiding van een instructeur verschillende leuke samenwerkingsopdrachten doen. Bijvoorbeeld: De evenwichtsbalk, Mega voetbal, Slinger eiland.
Het Strandheem denkt graag met u mee en organiseert een passende activiteit/opdracht voor uw onderbreking.
Een leuke activiteit om even de zinnen te verzetten of uit te waaien of de diepte in onder leiding van een coach.

U kunt bij Strandheem alle kanten op.

Bereikbaarheid

Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.(routeplanner)

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact