Ervaar de leukste uitjes aan het strand bij Strandheem, bakermat van ontspanning.
Mooie uitjes beleven? Strandheem is een fraai strand en veelzijdig partycentrum in één. Hier wisselen grote en kleine terrassen en zalen elkaar af. Daardoor is er voor elk soort gezelschap een perfecte plek beschikbaar. Daarnaast hebben we ervaring met alle verschillende gelegenheden.

Uitjes organiseren doe je bij Strandheem
De lucht is blauw, het water is nat en uitjes organiseren doe je bij Strandheem. Precies, dat zijn de logische zekerheden van het leven. En dan vooral wanneer je leuke uitjes wilt beleven. Een kleine pubquiz, een grootse familiedag of zelfs een megagroot bedrijfsevenement: je zit hier goed. Ten eerste vanwege de setting bij het strand, de vele faciliteiten en de variatie daarin. Ten tweede door het vriendelijke en nuchtere personeel, dat graag meedenkt en voldoende ervaring heeft. 

Uitje binnen of outdoor 
Partycentrum Strandheem biedt zowel binnen als buiten de leukste uitjes. Vandaar dat Strandheem het hele jaar door wordt beschouwd als de ‘place to be’. Naast de populariteit in de winter is de locatie extra populair in de zomer. Dat heeft alles te maken met het strand en zwempark. Hoe dan ook is de aantrekkingskracht groot. Daarom raden we altijd aan om het uitje vroeg van tevoren te reserveren. Zo weet je zeker dat er nog plek is, dat je deze buitenkans niet misloopt. Dus sla je slag!

Uitje aan het water, uitjes op het water
Wij bieden activiteiten aan op het vasteland en aan de waterkant. Je kunt zelf kiezen of je gaat voor activiteiten aan het water of in één van onze zalen. Uiteraard behoort een combinatie daarvan eveneens tot de mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor Ik hou van Holland of Levend Tafelvoetbal in combinatie met Paintball. Of kies voor Sterrenslag, een Zeskamp of een spetterend Themafeest. Wij organiseren en faciliteren alles van familiedag tot bedrijfsfestival of vrijgezellenfeest. Tips: Highlandgames, Paintball of de E-Chopper!

Strandheem, bakermat van ontspanning
Een baby werd vroeger weleens verzorgd in een bakermat, een lage en langwerpige mand/bak. Om die reden staat ‘bakermat’ nu figuurlijk als uitdrukking voor ‘plek waar iets ontstaan is’. Dat brengt ons bij Strandheem, de bakermat van de échte ontspanning. Tenslotte is dit de eerste uitjeslocatie in het Noorden die op álle facetten hoog presteert. Dan gaat het onder andere over de unieke ligging, de aanwezige horeca, het lekkere eten en beschikbare uitjes. Aan het water, met alle gewenste mogelijkheden.

Bereikbaarheid.
Partycentrum Strandheem ligt centraal gelegen in Noord-Nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact