Wilt u van uw bruiloft een onvergetelijke dag maken? Kies dan voor een trouwlocatie aan het strand bij Strandheem! Al meer dan 40 jaar verzorgen wij huwelijksvoltrekkingen, receptie en bruiloft arrangementen voor vele bruidsparen en hun gasten op onze bijzondere locatie aan het water. Ons partycentrum is een officieel erkende trouwlocatie en we hebben alles in huis om een geslaagd feest neer te zetten op de mooiste dag van uw leven. Zo kunt u op het strand het huwelijk laten voltrekken door een trouwambtenaar en hier ook uw feest voortzetten. Behalve dat onze trouwlocatie aan het strand erg sfeervol is, is het ook praktisch voor u en uw gasten omdat u zich niet druk hoeft te maken over vervoer tussen diverse locaties. Laat u op uw trouwdag van begin tot eind in de watten leggen door de trouw experts van Strandheem!

Trouwlocatie aan het strand.

Wanneer u, uw familie en uw vrienden voornamelijk in het Noorden van het land wonen is een centraal gelegen trouwlocatie aan het strand in Groningen de ideale keuze! Het partycentrum bevindt zich in ons groene recreatiepark en is zeer gunstig gelegen nabij Friesland en Drenthe. Daarnaast is onze locatie erg eenvoudig met de auto te bereiken vanaf de A7 bij Drachten. Zo is een prachtige bruiloft aan het water ook in eigen land gemakkelijk te organiseren! Is het weer op de dag van de ceremonie niet zoals we het gepland hebben? Geen probleem! Dankzij onze 180 graden brede uitzicht kunnen u en uw gasten toch heerlijk genieten van het buitenleven. Dit maakt onze trouwlocatie aan het strand, uniek ten opzichte van andere partycentra in de buurt.

Wanneer gezelligheid en lekker eten in een sfeervolle omgeving uw belangrijkste wensen zijn, hoeft uw bruiloft echt niet duur te zijn. U bent dan aan het juiste adres. Voor een aantrekkelijke prijs kunt u dichtbij huis uw bruiloft organiseren aan het strand met onder andere een bruiloft arrangement of een receptie arrangement. Deze arrangementen zijn inclusief zaalhuur, ervaren personeel en heerlijke versnaperingen. Zo kunt u eenvoudig uitrekenen wat de bruiloft gaat kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Neem voor uw trouwlocatie aan het strand contact op met Strandheem en informeer naar de mogelijkheden!

  • Kosten: Gemeentelijke kostenindicatie  voor huwelijksvoltrekking op Strandheem € 555,-
  • Alleen in combinatie met huwelijksfeest op Strandheem.

Heeft u interesse in onze unieke locatie voor uw bruiloft? contact