Geniet van een geheel ontspannen bruiloft bij Strandheem, dé uitgelezen trouwlocatie in Groningen. Met 180 graden uitzicht op zon, meer en strand heeft u op uw grote dag een echt vakantiegevoel. Strandheem biedt u een compleet verzorgd bruiloft arrangement, waarbij veel mogelijk is om de dag naar uw persoonlijke wensen in te vullen. Rondom onze trouwlocatie in Groningen is een prachtig groen natuurgebied, een ware must voor uw bruiloft fotoreportage. Strandheem heeft 40 jaar ervaring op het gebied van bruiloften en zorgt er graag voor dat uw dag onvergetelijk wordt!     

Trouwlocatie Groningen water

U en uw gasten zullen zich uw bruiloft niet alleen herinneren om de toplocatie, maar ook om de heerlijke gerechten en de lekkere drankjes. De catering van Strandheem ontzorgt u volledig, waardoor u heerlijk kunt genieten van deze bijzondere dag. Onze trouwlocatie in Groningen aan het water is goed bereikbaar vanaf de A7 en maar 20 minuten rijden vanaf de stad Groningen. Bij Strandheem is voldoende parkeerruimte voor uw gezelschap. Kies voor Strandheem als uw trouwlocatie in Groningen, met water en strand als uitzicht!  

Trouwlocatie Groningen strand

Uw bruiloft organiseren doet u bij Strandheem, de aangewezen trouwlocatie in Groningen aan het strand. Ervaar het gevoel van het zand tussen uw tenen, de reflectie van het licht op het water en de warmte van de zon op uw huid. Bij Strandheem kunt u zowel binnen als buiten van de natuur genieten. Qua prijs zijn wij een aantrekkelijke trouwlocatie in Groningen, met strand en water op de drempel. Kom eens een kijkje nemen bij Strandheem en maak geheel vrijblijvend een offerte op. Bij ons draait het om wat u graag wilt en maken we arrangementen voor u op maat.

Goedkope trouwlocatie Groningen

Strandheem is een officieel erkende trouwlocatie, waar u uw huwelijk kunt laten voltrekken met een trouwambtenaar. Niets is zo romantisch als een verbintenis tussen twee mensen op het strand. Daarbij is Strandheem een goedkope trouwlocatie in Groningen, met uitgebreide arrangementen voor aantrekkelijke prijzen. We hebben een centrale ligging en zijn vanuit de drie noordelijke provincies goed bereikbaar. Kies voor Strandheem als uw goedkope trouwlocatie in Groningen, wij bezorgen u een dag om nooit te vergeten!
 

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact