Geniet van een geheel ontspannen bruiloft bij Strandheem, dé uitgelezen trouwlocatie bij Drachten. Met 180 graden uitzicht op zon, meer en strand heeft u op uw grote dag een echt vakantiegevoel.
Strandheem biedt u een compleet verzorgd bruiloft arrangement, waarbij veel mogelijk is om de dag naar uw persoonlijke wensen in te vullen. Rondom onze trouwlocatie in is een prachtig groen natuurgebied, een ware must voor uw bruiloft fotoreportage. Strandheem heeft 40 jaar ervaring op het gebied van bruiloften en zorgt er graag voor dat uw dag onvergetelijk wordt!     

Officiele trouwlocatie
Strandheem is een officieel erkende trouwlocatie, waar u uw huwelijk kunt laten voltrekken met een trouwambtenaar. Niets is zo romantisch als een verbintenis tussen twee mensen op het strand. Met uitgebreide arrangementen voor aantrekkelijke prijzen. We hebben een centrale ligging aan de A7 naast Drachten. Kies daarom voor Strandheem als de trouwlocatie van Drachten, wij bezorgen u een dag om nooit te vergeten!

Het complete plaatje
Ervaar het gevoel van het zand tussen uw tenen, de reflectie van het licht op het water en de warmte van de zon op uw huid. Op ons enorme landgoed is het mogelijk om te trouwen en een feest te vieren aan het strand… Waar u zich ook bevindt op ons terrein, de natuur voert de boventoon. Als u bij Strandheem gaat trouwen bent u verzekerd van een sfeervolle locatie én een onvergetelijke dag! Er zijn verschillende bruiloft en receptie arrangementen te boeken, maar ook een complete trouwdag behoort tot de mogelijkheden. 

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem ligt centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact