In de lente, de zomer en zelfs op een zonnige herfstdag is een trouwlocatie buiten prachtig. Het gevoel van het warme zand onder uw blote voeten, de diepblauwe lucht met volle donzige wolken, de aangename zonnestralen. Dat zijn de ingrediënten voor uw droombruiloft! Strandheem maakt het mogelijk voor u. Onze trouwlocatie is zowel buiten als binnen erg mooi, met grote ramen waarmee u een ruim uitzicht heeft over strand en water. Daarbij bieden we u een compleet verzorgd bruiloft arrangement, zodat u op een ontspannen manier kunt genieten van uw grote dag. 

Trouwlocatie buiten Groningen

Strandheem ligt in een prachtig groen natuurgebied, waardoor het als trouwlocatie buiten Groningen zeer aantrekkelijk is. We zijn goed bereikbaar vanaf de A7 en hebben een centrale ligging vlakbij de grens tussen Groningen en Friesland. Zo zijn uw gasten vanuit de noordelijke provincies nooit lang onderweg. Voor het parkeren van auto’s hebben wij voldoende ruimte. Kies voor Strandheem als uw trouwlocatie buiten Groningen, wij hebben 40 jaar ervaring op het gebied van bruiloften. Kom eens een kijkje nemen bij Strandheem en laat vrijblijvend een offerte opmaken.

Goedkope trouwlocatie buiten

Een bruiloft organiseren voor de juiste prijs doet u bij onze goedkope trouwlocatie voor buiten. Wij hebben een uitgebreid aanbod van verschillende gerechten, lekkere hapjes en drankjes. Uw gasten zullen onze riante porties en ons heerlijke eten nog lang herinneren. Met een goedkope trouwlocatie voor buiten kiest u voor een speciale en betaalbare dag. Bij Strandheem is het daarnaast mogelijk om uw arrangement geheel naar uw wensen in te richten.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact