Trouwlocatie aan het water

Maak van uw trouwdag een romantisch sprookje met een prachtige trouwlocatie aan het water! Door het waanzinnige uitzicht op strand en een meer kunt u genieten van de zonsondergang. Bij Strandheem heeft u 180 graden zicht op het water, daardoor is deze locatie mooi voor de foto’s. Onze ligging is centraal en omringd door een schitterend groen natuurgebied. Wij bieden u kant en klare arrangementen bij onze trouwlocatie aan het water. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw bruiloft helemaal in te richten naar uw eigen wensen. Bij Strandheem kunnen we u volledig ontzorgen.

een onvergetelijke dag
Kom gerust eens langs bij Strandheem om onze locatie te bekijken en geïnformeerd te worden over de uitgebreide mogelijkheden. Geniet van het wijde uitzicht op het strand en een meer en stel uw bruiloft hier eens voor! Al uw familie en vrienden kunnen onze trouwlocatie aan het water in Groningen goed bereiken vanaf de A7. U kunt naar wens uw eigen bruiloft arrangement samenstellen, waarbij u al uw wensen en persoonlijke voorkeuren kunt doorgeven. We bieden u allerlei opties op het gebied van eten en drinken voor uw lunch, buffet of diner. Strandheem is dé trouwlocatie aan het water in Groningen, met onze 40 jaar ervaring op het gebied van bruiloften zorgen wij ervoor dat jullie dag onvergetelijk wordt!

Aan het strand
U bent bij Strandheem aan het juiste adres, als u op zoek bent naar een  trouwlocatie aan het water. Onze locatie is niet alleen lekker zomers, ook qua prijs zijn wij aantrekkelijk. Op uw bruiloft lekker met uw tenen in het zand, de zon die reflecteert in het water, misschien zelfs even zwemmen… het kan allemaal bij Strandheem. Wij zijn DE trouwlocatie aan het water, met bruiloft arrangementen voor kleine en grote groepen. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact