Unieke trouwlocatie
Voor een prachtige locatie aan het strand kunt u een bruiloft organiseren bij Strandheem. De natuurlijke uitstraling van de omgeving zal u en uw gasten een ervaring geven om nooit meer te vergeten! Bij mooi weer kunt u uw bruiloft houden op het strand, of lekker wandelen in het bos. Ook binnen heeft Strandheem een prachtig ruim uitzicht over strand en water. We bieden u verschillende bruiloft- en receptie arrangementen en u kunt er zelfs voor kiezen uw huwelijk te laten voltrekken bij Strandheem. Met de ceremonie, de receptie en het feest op één locatie kunt u een ontspannen bruiloft organiseren.

Trouwen aan het water
Strandheem biedt u vele mogelijkheden om uw bruiloft te organiseren aan het water. Zo kunt u de perfecte dag zelf samenstellen. Daarnaast hebben we een kant en klaar bruiloft arrangement of een receptie arrangement, om u geheel te ontzorgen. Kies er voor uw bruiloft te organiseren aan het water en op een centrale locatie. Strandheem is goed bereikbaar vanaf de A7 en ligt op een centrale afstand van bijvoorbeeld Groningen en Leeuwarden. Wij hebben een grote parkeerplaats met genoeg ruimte voor alle auto’s van al uw gasten. 

Sinds 1974
Er gaat niets boven de Groningse natuur met levendige groene bomen en planten en altijd minstens een zuchtje wind voor die mooie rimpelingen in het water. Uw bruiloft organiseren doet u bij Strandheem, wij hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van bruiloften. Ook wat betreft eten en drinken bent u bij ons op de juiste plaats, wij bieden u verschillende heerlijke gerechten, hapjes en drankjes. Uw gasten zullen zich het riante en lekkere eten nog lang herinneren! Wilt u uw bruiloft organiseren? Kom dan langs bij Strandheem.  

Heeft u interesse in onze unieke locatie voor uw bruiloft? contact