Creëer een heerlijk en romantisch vakantiegevoel op uw bruiloft door te trouwen aan het strand. Bij Strandheem bieden we u deze mogelijkheid en zorgen we voor een ontspannen dag. Wij hebben namelijk een compleet bruiloft arrangement, dat we kunnen aanpassen aan uw wensen. Zo is het mogelijk om uw trouwen aan het strand te laten voltrekken door een trouwambtenaar. Daardoor kunt u de gehele dag op één prachtige locatie vieren, de ceremonie, de fotosessie, het diner, de receptie en het feest. Kom gerust eens op bezoek bij Strandheem om het strand en de mooie groene omgeving te bewonderen!

Trouwen strand Nederland

Niet alleen buiten, maar ook binnen heeft u een ruim uitzicht over het strand en het water. Trouwen op een strand in Nederland is hét recept voor een droombruiloft. Strandheem ligt in een prachtig natuurgebied, maar is daarbij goed bereikbaar vanaf de A7. Er is genoeg ruimte voor al uw gasten om te parkeren en alle vrijheid om lekker te gaan wandelen op het strand of in de bossen. U kunt eenvoudig een offerte laten opmaken, dit is bij Strandheem geheel vrijblijvend. Trouwen op een strand in Nederland doet u bij Strandheem, wij bieden u aantrekkelijke prijzen! 

Trouwen strand Groningen

Voor de lunch, het diner en de hapjes op uw bruiloft kunt u uitstekend terecht bij Strandheem. Wij bieden u de lekkerste gerechten in riante hoeveelheden. Wilt u zelf zoveel mogelijk uw bruiloft organiseren? Wij houden rekening met al uw wensen op het gebied van trouwen aan het strand in Groningen en bieden u een arrangement op maat. Door onze 40 jaar lange ervaring kunt u uitstekend bij Strandheem terecht voor de dag van uw leven! Kies ervoor te trouwen op een strand in Groningen bij Strandheem, wij verzorgen voor u en uw gasten een dag om nooit te vergeten.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact