Wanneer u wilt trouwen op het strand, hoeft u echt niet helemaal naar de kust te gaan. Bij ons zwem- en recreatiepark vindt u heerlijke zandstranden waar u, ook bij slecht weer, prachtige uitzichten over het water heeft. Wat eten en drinken betreft, bent u bij ons op de juiste plek. Mooie gerechten, hapjes en drankjes worden ook door ons verzorgd. Friesland, Groningen en Drenthe, alles ligt op een steenworp afstand. In het noorden trouwen op het strand doet u dus bij Strandheem. Als officieel erkende trouwlocatie weten wij bovendien hoe we u in de watten moeten leggen! Over ruimte en parkeergelegenheid hoeft u zich ook niet druk te maken. Met maar liefst 24 hectare grond en 700 parkeerplekken is er genoeg plek. Ontspannen trouwen aan het strand in Friesland doe je bij Strandheem!

Trouwlocatie aan het strand in Friesland.
Heeft u altijd al gedroomd van een bruiloft aan het strand? Een spetterend trouwfeest op een unieke en sfeervolle plek? Dan is Party & Recreatiecentrum Strandheem voor u de ideale locatie!

Unieke locatie
Dankzij de prachtige ligging van ons park en onze uitgebreide faciliteiten, wordt uw bruiloft op onze trouwlocaties een dag om nooit te vergeten. Wij denken graag met u mee over uw receptie en feest, maar kunnen u ook de hele organisatie uit handen nemen. Zo hoeft u alleen maar te genieten.

Arrangementen
Partycentrum strandheem heeft voor u diverse bruiloft en receptiearrangementen waaruit u kunt kiezen. natuurlijk kunt u ook uw eigen bruiloftsarrangement samenstellen wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op maat.
Dus wilt u dat uw (huwelijks)feest een grandioos succes zal worden?
Kom dan naar: Party en Recreatiecentrum Strandheem                                 

trouwen aan het strand

                            

Bereikbaarheid


Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

 

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact