U heeft al ja gezegd tegen uw partner, nu nog het officiële en feestelijke gedeelte. Trouwen is een bijzondere ‘once in a lifetime’ ervaring. Daarom wilt u dit zo goed mogelijk geregeld hebben.Wij verzorgen alles tot in de puntjes: van de receptie tot het spetterende feest dat bij een huwelijksvoltrekking hoort! Zoekt u een unieke locatie voor uw trouwdag, kom dan naar Strandheem, centraal gelegen direct aan de A7. De uitstraling van de omgeving, de gezellige maar vooral ongedwongen sfeer van de prachtige locatie aan het water zorgen ervoor dat het voor iedereen een dag zal worden die u nooit meer zult vergeten

Unieke locatie.
Dé speciale dag dat jullie gaan trouwen, daarvoor wilt u natuurlijk een unieke locatie. Kies voor de natuurschone omgeving van Strandheem. Vanuit deze locatie heeft u 180 graden uitzicht op het strand en een prachtig meer. In de omgeving is een schitterend groen natuurgebied waar eventueel gewandeld en gefotografeerd kan worden. Op de grote dag wordt u volledig ontzorgd met ons complete bruiloft arrangement. Zo creëert u een ontspannen tijd voor u en uw familie en vrienden, zodat u tijdens de dag zelf nergens om hoeft te denken.

Trouwen in Groningen!
Heerlijk met uw voeten in het zand met uitzicht op een sprankelend meer, daarvoor kiest u als u buiten wilt trouwen. Zo geeft u uw familie en vrienden een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. We spelen geheel in op uw wensen en bieden u bruiloft arrangementen op maat, zodat de dag precies wordt zoals u in gedachten heeft. Want het draait natuurlijk allemaal om wat u wilt! De locatie van Strandheem is goed bereikbaar vanaf de A7 en we hebben een grote parkeerplaats. Met 40 jaar ervaring verzorgen wij uw perfecte trouwdag. Trouwen in Groningen doet u bij Strandheem, onze omgeving laat u stralen!

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact