Dé speciale dag dat jullie gaan trouwen in Groningen, daarvoor wilt u natuurlijk een unieke locatie. Kies voor de natuurschone omgeving van Strandheem. Vanuit deze locatie heeft u 180 graden uitzicht op het strand en een prachtig meer. In de omgeving is een schitterend groen natuurgebied waar eventueel gewandeld en gefotografeerd kan worden. Op de grote dag wordt u volledig ontzorgd met ons complete bruiloft arrangement. Zo creëert u een ontspannen tijd voor u en uw familie en vrienden, zodat u tijdens de dag zelf nergens om hoeft te denken.

Buiten trouwen Groningen

Heerlijk met uw voeten in het zand met uitzicht op een sprankelend meer, daarvoor kiest u als u buiten wilt trouwen in Groningen. Zo geeft u uw familie en vrienden een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. We spelen geheel in op uw wensen en bieden u bruiloft arrangementen op maat, zodat de dag precies wordt zoals u in gedachten heeft. Want het draait natuurlijk allemaal om wat u wilt! De locatie van Strandheem is goed bereikbaar vanaf de A7 en we hebben een grote parkeerplaats. Met 40 jaar ervaring verzorgen wij uw perfecte trouwdag. Buiten trouwen in Groningen doet u bij Strandheem, onze omgeving laat u stralen!

Goedkoop trouwen Groningen

Wij bieden u voldoende eten, drinken en een geheel verzorgde catering op uw grote dag. Uw gasten zullen nog lang napraten over de heerlijke gerechten en de lekkere drankjes. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, bij Strandheem kunt u goedkoop trouwen in Groningen. Wij maken vrijblijvend een offerte op voor u, aan de hand van uw gewenste bruiloft arrangement. In overleg zijn er veel mogelijkheden om alles naar uw wens in te vullen. Kom langs bij Strandheem om goedkoop te trouwen in Groningen!

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact