Wilt u trouwen in Friesland, maar niet heen en weer rijden voor de huwelijksvoltrekking, receptie en het feest? Bij Strandheem is het mogelijk om alles op één locatie te doen. Dat scheelt een hoop stress en organisatie. Als officieel erkende trouwlocatie weten wij bovendien hoe we u in de watten moeten leggen! Over ruimte en parkeergelegenheid hoeft u zich ook niet druk te maken. Met maar liefst 24 hectare grond en 700 parkeerplekken is er genoeg plek. Ontspannen trouwen in Friesland doe je bij Strandheem!

Unieke locatie.
Vier uw bruiloft op een bijzondere en unieke locatie. U en uw gasten zullen onder de indruk zijn van het gezellige strand, het sprankelende meer en de prachtige groene omgeving. Bij Strandheem kunt u zowel buiten als binnen genieten van dit fraaie uitzicht, met onze grote ramen heeft u 180 graden zicht. Voor trouwen in Friesland bieden wij u verschillende bruiloft arrangementen, die u naar wens kunt aanpassen. Zo creëert u de dag van uw dromen en wordt u daarbij door ons volledig ontzorgd.   

Trouwen in Friesland aan het water
Wat is mooier dan tijdens uw receptie genieten van het uitzicht op de ondergaande zon boven een meer? Daarvoor kunt u trouwen in Friesland aan het water, Strandheem biedt u een kant en klaar bruiloft arrangement, maar ook arrangementen op maat. Uw familie en vrienden kunnen Strandheem goed bereiken vanaf de A7 en er is genoeg ruimte om te parkeren. Onze trouwlocatie heeft een centrale ligging en is een oase van rust in een natuurgebied. Wij maken graag vrijblijvend voor u een offerte aan, voor het trouwen in Friesland aan het water.

Arrangementen
We kunnen u volledige arrangementen aanbieden waarbij alles wordt verzorgd. U, uw vrienden en familie zullen de heerlijke gerechten, lekkere drankjes en speciale hapjes nog lang herinneren. Strandheem bezorgt u graag een onvergetelijke dag! 

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact