Vier uw bruiloft op een bijzondere buitenlocatie bij Strandheem. U en uw gasten zullen onder de indruk zijn van het gezellige strand, het sprankelende meer en de prachtige groene omgeving. Bij Strandheem kunt u zowel buiten als binnen genieten van dit fraaie uitzicht, met onze grote ramen heeft u 180 graden zicht. Voor trouwen in Friesland bieden wij u verschillende bruiloft arrangementen, die u naar wens kunt aanpassen. Zo creëert u de dag van uw dromen en wordt u daarbij door ons volledig ontzorgd.   

Trouwen Friesland aan het water

Wat is mooier dan tijdens uw receptie genieten van het uitzicht op de ondergaande zon boven een meer? Daarvoor kunt u trouwen in Friesland aan het water, Strandheem biedt u een kant en klaar bruiloft arrangement, maar ook arrangementen op maat. Uw familie en vrienden kunnen Strandheem goed bereiken vanaf de A7 en er is genoeg ruimte om te parkeren. Onze trouwlocatie heeft een centrale ligging en is een oase van rust in een natuurgebied. Wij maken graag vrijblijvend voor u een offerte aan, voor het trouwen in Friesland aan het water.

Goedkoop trouwen Friesland

We kunnen u volledige arrangementen aanbieden waarbij alles qua eten en drinken wordt verzorgd. U, uw vrienden en familie zullen de heerlijke gerechten, lekkere drankjes en speciale hapjes nog lang herinneren. Goedkoop trouwen in Friesland doet u bij Strandheem, 30 minuten rijden vanaf Leeuwarden. Met onze 40 jaar lange ervaring bieden we u vele mogelijkheden voor een aantrekkelijke prijs. Kom langs bij Strandheem om de prachtige locatie te bekijken. Wilt u graag goedkoop trouwen in Friesland? Strandheem bezorgt u graag een onvergetelijke dag! 

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact