U ziet er prachtig uit op uw bijzondere dag en daarbij past alleen een toplocatie. Bij Strandheem kunt u daarom trouwen aan het water en het strand! Deze natuurlijke omgeving kunt u zowel binnen als buiten optimaal ervaren met onze grote ramen en 180 graden zicht. Hierbij is Strandheem omringd door een groen natuurgebied waar heerlijk kan worden gewandeld en u fotosessies kunt houden. Trouwen aan het water doet u bij Strandheem, wij verzorgen uw bruiloft arrangement volledig met heerlijke gerechten en uitgebreide catering. Daarnaast is in overleg alles mogelijk om de grote dag in te richten naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Goedkoop trouwen aan het water

Uw familie en vrienden zullen uw bruiloft nog lang herinneren vanwege de prachtige omgeving en het lekkere eten en drinken dat Strandheem u biedt. U heeft ruime keuze uit allerlei gerechten en drankjes en er is genoeg voor iedereen. U kunt bij Strandheem goedkoop trouwen aan het water, wij bieden u aantrekkelijke prijzen en u kunt zelf uw arrangement samenstellen. Door de centrale ligging van Strandheem zijn we goed bereikbaar vanaf bijvoorbeeld Groningen, Leeuwarden en Hoogeveen. Daarbij zijn er voldoende parkeerplaatsen voor al uw gezelschap op de grote dag. Goedkoop trouwen aan het water doet u bij Strandheem, met een bruiloft arrangement op maat!

Trouwen aan het water Groningen

Een bruiloft organiseren naar al uw persoonlijke wensen doet u bij Strandheem. Trouwen aan het water in Groningen maakt uw dag nog specialer. Lekker met uw voeten in het zand genieten van een zonsondergang die gereflecteerd wordt op het meer, dat is een bruiloft om nooit te vergeten! Kom langs bij Strandheem om de prachtige locatie te bekijken en laat geheel vrijblijvend een offerte opmaken. Trouwen aan het water in Groningen doet u bij Strandheem, wij hebben al 40 jaar ervaring met het organiseren van bruiloften en maken uw grote dag onvergetelijk!

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact