Partycentrum Strandheem is een officiële en inspirerende trouwlocatie aan het strand waar jullie je hele bruiloft op één locatie kunnen laten plaats vinden. Willen jullie graag buiten trouwen? Bij het water? dat kan. Strandheem heeft een feestzaal aan het meer met groot zonnig terras.
Het buitenleven, maar vooral jullie persoonlijke wensen staan bij ons centraal!

Unieke locatie.
Dé speciale dag dat jullie gaan trouwen, daarvoor wilt u natuurlijk een unieke locatie. Kies voor de natuurschone omgeving van Strandheem. Vanuit deze locatie heeft u 180 graden uitzicht op het strand en een prachtig meer. In de omgeving is een schitterend groen natuurgebied waar eventueel gewandeld en gefotografeerd kan worden. Op de grote dag wordt u volledig ontzorgd met ons complete bruiloft arrangement. Zo creëert u een ontspannen tijd voor u en uw familie en vrienden, zodat u tijdens de dag zelf nergens om hoeft te denken.

Trouwen aan het strand!
Heerlijk met uw voeten in het zand met uitzicht op een sprankelend meer, daarvoor kiest u als u buiten wilt trouwen. Zo geeft u uw familie en vrienden een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. We spelen geheel in op uw wensen en bieden u bruiloft arrangementen op maat, zodat de dag precies wordt zoals u in gedachten heeft. Want het draait natuurlijk allemaal om wat u wilt! De locatie van Strandheem is goed bereikbaar vanaf de A7 en we hebben een grote parkeerplaats. Met 40 jaar ervaring verzorgen wij uw perfecte trouwdag. Buiten trouwen doet u bij Strandheem, onze omgeving laat u stralen!

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact