Spetterende themafeesten met sfeerrijke decors aan het strand of in het feestcafé.
Themafeesten en Partycentrum Strandheem zijn synoniemen van elkaar, op deze grond worden vaak themafeesten georganiseerd. Van een tropisch strandfeest met uitzicht op het water tot een winters Après-ski festijn in "je eigen café ook populair: Faute Party, de Amsterdamse Avond en Saturday Night Fever.

Elke zaal in je eigen thema
Partycentrum Strandheem beschikt over meerdere zalen. Die diverse zalen bieden ruimte voor kleine en grote gezelschappen. Elke zaal krijgt een facelift in het karakter en de sfeer van het gekozen themafeest. Dit realiseren we bijvoorbeeld door discoballen, achtergronddoeken en elementen of objecten. Al met al gaat het om een uitgebreid decor dat het thema bijzonder duidelijk maakt. Dat is ten eerste superleuk en ten tweede heel sfeervol. Beleef dus een themafeest geheel in stijl. Doen!

Themafeest als bedrijfsuitje of groepsuitje   
De themafeesten zijn bij uitstek bedrijfsuitjes of groepsuitjes met allemaal activiteiten gedurende de feestavond. Daarom behoren de themafeesten tot onze bestgeboekte groepsactiviteiten. Bovendien bieden we smaakvolle arrangementen voor afdelingen, bedrijven en groepen. Families en vrienden genieten eveneens van zulke feestprogramma’s. Een programma kan van ontvangst met koffie tot de feestavond zelf geheel naar wens ingevuld worden. Rekening houdende met alle bijzonderheden.

Themafeest Tropisch strandfeest, themafeest Après-ski
Met een schitterende locatie aan het water staat er een tropisch strandfeest op de ‘menukaart’. Dankzij een groot zandstrand en een grote zwemplas oogt de setting fantastisch. Zo’n uitzicht fungeert als een echte sfeerversterker tijdens het themafeest, waar het zomergevoel hoogtij viert. Daarnaast pakken we uit met een groot, maar geniaal én grappig contrast: Après-ski! Door middel van een 3D-skihut en de wereld aan winterse feestitems zit je zomaar in Oostenrijk

Themafeest Amsterdamse Avond, themafeest Saturday Night Fever
Misschien nog heter en hipper dan het Tropisch strandfeest is het themafeest Saturday Night Fever. Want nostalgie is nu weer populair en zeker als het om de disco gaat. Juist vanwege de sluiting van vele disco’s verlangen mensen terug naar de sfeer van toen. En dat biedt een partij gezelligheid! Een geweldig discofeest met talloze klassiekers door de speakers. Maar een geduchte ‘concurrent’ van dit festijn verschijnt in de vorm van de Amsterdamse Avond. Waanzinnig geslaagd voor 020-liefhebbers.

Themafeest Faute Party  
Net als eerder genoemde themafeesten is de Faute Party geschikt als bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of familiefeest. Ook als groepsuitje of verenigingsactiviteit bieden zulke themafeestjes de gewenste gezelligheid. Dat Faute Party maakt het wel héél bont. Vandaar dat een gekke dresscode altijd wordt toegejuicht. Al hangt de mate waarin meestal af van het gezelschap. Bij bedrijfsuitjes zien we hier en daar gekke outfits, bij vrijgezellenfeesten duiken er tijgerstrings op. Evengoed heel wat plezier.

Lichtshow en dj + muzikale bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem biedt samengevat themafeesten, eten en drinken onder één dak. Inclusief professionele en persoonlijke dj’s en entertainers, activiteitenbegeleiders en noem maar op. Daar doen we dan nog even een spectaculaire lichtshow bij. Het kan allemaal, onder begeleiding van feestelijke muziek. Tot slot klinkt de bereikbaarheid als muziek in de oren. Van de A7 de natuur in, waar het geluid van de snelweg verdwijnt. En waar de feestmuziek verschijnt.

Richtprijzen themafeesten (indicatief, meerdere opties per themafeest):

  • Arrangement 4 uur tot 42 personen 588,-
  • Vanaf 42 personen 14,00 per persoon

Navigatie adres:
Parkweg 5, Opende.
Dit adres ligt centraal in Noord-Nederland, nabij de A7 (afslag Surhuisterveen). Goed bereikbaar vanuit Groningen, Friesland en Drenthe. Gratis parkeergelegenheid.

De leukste themafeesten organiseer je bij Strandheem! contact