Teambuilding in Groningen
Even de benen strekken tijdens de vergadering of uw bedrijfsthema's in de praktijk brengen tijdens een aantal leuke opdrachten.Op Strandheem kunt u onder begeleiding van een ervaren  instructeur verschillende leuke samenwerkingsopdrachten in en outdoor doen. Bijvoorbeeld: De evenwichtsbalk, Mega voetbal, Slinger eiland, Steptocht, of een combinatie van spellen voor een daginvulling.Strandheem denkt graag met u mee en organiseert een passende activiteit/opdracht voor uw team. Een leuke activiteit om even de zinnen te verzetten of uit te waaien of de diepte in onder leiding van een coach.
U kunt bij Strandheem alle kanten op.

Unieke setting
Een locatie aan het water heeft altijd al iets extra’s, helemaal als er een strand aanwezig is. In dit geval is het ook nog eens jullie privéstrand. Vergeet de drukte en alles wat met werk te maken heeft, want nu draait het om plezier. Dat zit wel goed in deze unieke setting in het hart van Noord-Nederland. Lekker met je collega’s het leukste uitjes vieren! Boek nu een buitenkansje op een superorigineel teambuildingsuitje.
Kijk ook eens bij  UitjesPaintball, Outdoor of Themafeesten  en Eten en drinken op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Heerlijk eten en drinken.
Naast de lekkerste drankjes zorgen we voor heerlijk eten, waarbij we gebruikmaken van de beste ingrediënten en producten uit de regio. Kies voor een ontvangst met koffie, thee en cake en voor een naborrel met heerlijke borrelhapjes. Of ga voor de barbecue, een populaire optie. Kom in actie en leg een datum vast voor uw teambuildingsuitje. We zien u snel bij Partycentrum Strandheem!

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem ligt centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis

Het leukste teambuildingsuitje boek je hier"

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact