Even de benen strekken tijdens de vergadering of uw bedrijfsthema's in de praktijk brengen tijdens een aantal leuke teamopdrachten.
Op Strandheem kunt u onder begeleiding van een instructeur verschillende leuke samenwerkingsopdrachten doen.Strandheem denkt graag met u mee en organiseert een passende activiteit/opdracht voor uw team. Een leuke activiteit om even de zinnen te verzetten of uit te waaien of de diepte in onder leiding van een coach. U kunt bij Strandheem alle kanten op

Complete teambuildingsdag organiseren?
Strandheem heeft alles in huis voor het organiseren van uw teambuildingsdag, inclusief eten & drinken, praten en teambuilding, en doen onder 1 dak!
Dat is dan ook de reden dat ons terrein en zalen zich uitstekend lenen voor teambuilding.
Enkele voorbeelden van teambuildings activiteiten:

  • ✅Highland games
  • ✅Ranking Your Colleagues
  • ✅Teambuilding op maat
  • ✅Zeskamp

Unieke setting
Een locatie aan het water heeft altijd al iets extra’s, helemaal als er een strand aanwezig is. In dit geval is het ook nog eens jullie privéstrand. Vergeet de drukke meetings en alles wat met werk te maken heeft, want nu draait het om plezier maken en een goede sfeer binnen het team creeren. Dat zit wel goed in deze unieke setting in het hart van Noord-Nederland. 
Kijk ook eens bij UitjesPaintball, Outdoor of Themafeesten  en Eten en drinken op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Verleidelijke arrangementen voor teambuilding
Partycentrum Strandheem staat bekend om de aantrekkelijke arrangementen voor teambuildingsuitjes Denk hierbij aan voordelige combinaties met eten en drinken. Zo maken jullie er echt een teamuitje van. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Mail naar info@strandheem.nl of bel (0594) 658 040. We verwelkomen jullie graag bij ons partycentrum aan het water.

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem ligt centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact