Strandpaviljoen in Friesland
Heeft u iets te vieren? En wilt u dat doen in Friesland aan het water en strand, dan gaat u naar Strandpaviljoen Strandheem!
Recepties, verjaardagen, personeels, buurt, vereniging, of familiefeesten. Feesten voor jong & oud… in uw eigen sfeer. Binnen of buiten. Strandpaviljoen Strandheem organiseert het graag voor u.

De leukste uitjes organiseert u namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben aan het meer Strandheem, met diverse zalen en terrassen is het mogelijk om zowel met een klein gezelschap intiem een pubquiz te houden als een groots opgezette familiedag waarbij iedereen volop geniet. Voor al onze uitjes staat het voorop dat u geheel naar eigen smaak en sfeer een invulling geeft aan de dag en/of avond

De ingredienten van een feest aan het strand, voor iedereen:

  • Voor elk gezelschap het beste feest.
  • Binnen of buiten aan het strand, iets ondernemen of lekker zitten.
  • Naar eigen smaak en sfeer.
  • De accomodatie(s)

Kijk ook eens bij UitjesPaintball, Outdoor of Themafeesten  en Eten en drinken op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Zwemmen, zonnen luieren, spelen en recreën.
Luieren op een prachtig zandstrand of samen met de kinderen een sprookjesachtig zandkasteel bouwen en daarna lekker spelen in een van de vele speeltoestellen of een frisse duik nemen in het water? Zonaanbidders kiezen uit zandstrandjes of het zachte gras van de ligweiden. Het kan allemaal bij Strandpaviljoen Strandheem

Zalen
Bij Strandpaviljoen Strandheem kunt u kiezen uit meerdere zalen met bijvoorbeeld een buiten-terras welke is voorzien van een podium, geschikt voor elke vorm van entertainment voor grote en kleine gezelschappen. Wij adviseren u graag over de indeling van de zaal en de verdere invulling van uw programma en natuurlijk geheel naar uw eigen wensen en smaak.

Koninklijke horeca
Bij Strandpaviljoen Strandheem zijn er interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en we zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes met je vrienden, familie of collega’s. We kijken er naar uit om jullie gastvrij te ontvangen bij onze locatie.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact