Sterrenslag is een actief, spannend en hilarisch groepsuitje dankzij diverse spellen en de hindernisbaan.
Partycentrum Strandheem organiseert Sterrenslag voor bedrijven, vrienden en families. Elke groep beleeft volop plezier met deze uitdagende activiteit. Kom in actie, het wordt een middag met een grote glimlach. Kijk alleen al naar die hindernisbaan!

Sterrenslag zijn leuke outdoor spellen met variatie
Sterrenslag onthult de ware sterren in onder meer rokvoetbal, sumoworstelen en touwtrekken. Het is een groepsuitje met allerlei leuke spellen, waarin variatie voorop staat. Op het ene moment doen jullie (bijvoorbeeld) de skilattenloop, terwijl op een ander moment de skippyrace wordt aangekondigd. Een race die op het eerste gezicht simpel lijkt, maar intussen toch wel inspannend is. Zet ‘m op!

Funslang
Alsof dat allemaal nog niet genoeg vermaak was, is er ook nog de Funslang. Die naam verklapt het al: deze ‘slang’ belooft heel wat ‘fun’. Enkel door een vlotte samenwerking komt de slang in beweging. Daarmee is dit gelijk een prima spel voor teambuilding, evenals de andere spellen die op het programma staan. Zoals die hindernisbaan. Moedig je collega, vriend(in) of familielid aan om nog sneller te gaan.

Verleidelijke arrangementen voor groeppsuitjes
Partycentrum Strandheem staat bekend om de aantrekkelijke arrangementen voor groepsuitjes Denk hierbij aan voordelige combinaties met eten en drinken. Zo maken jullie er echt een dagje uit van. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Mail naar info@strandheem.nl of bel (0594) 658 040. We verwelkomen jullie graag bij ons partycentrum aan het water.

Midden in Noord-Nederland
Een groot voordeel van onze locatie is de centrale ligging, namelijk midden in Noord-Nederland. Daardoor ben je er vlot vanuit de verschillende provincies. Vanuit Heerenveen (Friesland) ben je slechts 20 minuten onderweg. Vanaf de stad Groningen is het eveneens maar 20 minuten rijden. Uit de richting van Leeuwarden is het ongeveer een half uur. Verzamel vrienden, collega’s of familieleden en beleef Sterrenslag!

Informatie over dit uitje:

  • 21,00 per persoon (vanaf 16 personen)
  • 357,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,00 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 naast Drachten afslag Surhuisterveen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Strandheem, de leukste outdoor locatie van het noorden contact