Spooktocht in Friesland

Een beleving van actie en spektakel! Bij aankomst in ons partycentrum wordt u ontvangen met een kop koffie en een bonbon.Vervolgens worden kleine groepjes geformeerd voor de spannende griezel- speurtocht rond het Strandheem en door het natuurgebied Trimunt, dat gekenmerkt wordt door bos, heide, zandwegen en bunkers.

Aan de hand van enkele gegevens probeert u zo snel mogelijk het eindpunt te bereiken en ondertussen enkele vragen te beantwoorden. Deze antwoorden tellen mee in het uiteindelijke klassement waar natuurlijk ook een prijs aan verbonden is voor de beste en stoerste groep.

Tijdens de ca. 1.5 uur durende tocht staan u “griezelige” verrassingen te wachten en hilariche vragen.

Na afloop van de tocht staat het buffet voor u klaar. Dit kan natuurlijk ook een barbecue zijn. Alles is natuurlijk mogelijk.

Om van de schrik te bekomen kunt u tot slot nog een borreltje nemen om nog even gezellig na te praten en te toosten op de goede afloop. En misschien heeft u er zelfs wel 2 nodig?

Prijzen.

Minimale deelname 50 personen

  • Bij deelname vanaf 50 en meer personen. Prijs per persoon: € 8.00,-
  • Alleen in combinatie met eten en drinken

Bereikbaarheid

Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact