Scholen

Party en recreatiecentrum Strandheem heeft alles in zich om ingezet te worden als locatie voor uw introductiekamp of sportdag van iedere school. We hebben al zeer veel scholen mogen ontvangen.

Sportdag/introductiedag

Ons recreatieterrein is ook zeer geschikt voor een scholen sportdagen of afsluiter van het schooljaar . Op het terrein zijn voet en volleybal velden aanwezig en ruimte voor andere spellen, deze zijn vrij te gebruiken voor uw sportdag,dit is ook te combineren met door ons verzorgde activiteit zoals paintball of Olympische spelen.
Voor scholen en grote groepen hanteren wij kortingsprijzen informeer naar de mogelijkheden  

Schoolkamp

Naast het recreatieterrein ligt camping strandheem waar overnachting voor uw leerlingen en schoolleiding mogelijk is, er is een groot paviljoen voor ca. 220 personen om de “Bonte Avond” in te houden en, niet onbelangrijk, we hebben een groot aantal activiteiten in ons aanbod waar we grote groepen mee kunnen bedienen. Wil je een kamp van 1 dag of juist meerdere dagen….alles is mogelijk en in overleg zorgen we ervoor dat we een passend programma samenstellen, waarin niet alleen de leerlingen/studenten-groep maar ook de schoolleiding zich goed kan vinden.

 

Bereikbaarheid
 

Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Surhuisterveen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact