Het leukste groeps en bedrijfsuitje met discoballen, classics en toepasselijke activiteiten voor een ‘groovy’ discofeest.
Afrokapsels, boa’s en broeken met wijde pijpen arriveren op de dansvloer bij een nostalgisch discofeest. Een feest dat onder andere voorzien is van een lichtshow, thematisch decor en een dj-booth. Dit alles vormt de voorbode voor een geweldige feestvond: Saturday Night Fever.

Op en top themafeest
We versieren de zaal compleet naar het thema Saturday Night Fever. Ten eerste pakken we uit met een fikse verzameling discoballen en spiegelbollen. Ten tweede brengen we een bellenblaasmachine en een rookmachine ‘aan boord’. Verder presenteren we een sprankelende lichtshow, aangevuld met kleine decoraties die in het sfeerbeeld passen. Al met al is de toon gezet, wanneer de classics klinken. Het discofeest kan beginnen en iedereen heeft er helemaal zin in. Een geliefd themafeest.

Hilarische activiteiten
Als partycentrum pakken we natuurlijk ook uit met activiteiten tijdens het themafeest. Daarom organiseren onze beste entertainers een programma met bijvoorbeeld de Toppopquiz en Touwtrekken. Daarnaast zijn er activiteiten als Ren je Rot of de Schiettent, evenals Limbo Dansen en de Nostalgische Spelen. Uiteraard zijn al deze hilarische onderdelen op vrijwillige basis. Uit de ervaringen blijkt dat iedereen het als heel leuk ervaart. Dus toch maar een poging wagen!

Karaktervolle karaoke bij de Saturday Night Fever
Je kent elkaar van een bepaalde setting, maar het echte karakter komt bovendrijven bij karaoke. Ineens blijkt die collega, vriend(in) of oom/tante een partij te kunnen zingen. Daarentegen blijken er evengoed valse kraaien in het gezelschap aanwezig te zijn. Ach, het is ook een gave om oren figuurlijk te laten bloeden. In ieder geval blijft nog altijd die fantastische muziek hoorbaar. Engelstalige, Duitstalige en Nederlandstalige hits van toen laten iedereen subtiel of minder subtiel bewegen.

Meer informatie over dit groepsuitje:

  • Tijdsduur Plm. 4 uur (eventueel 5 uur)
  • ​​​​​​Kosten € 588 per groep tot 42 personen.
  • Vanaf 42 personen berekenen wij € 14,00 per persoon

Optie: Dresscode Jaren 70
Die uitstekend gewaardeerde karaokeshow is standaard inbegrepen vanaf 50 personen. Tot slot wijzen we graag nog naar een disco-dresscode. Want wat is er leuker dan dat gasten zich omkleden naar de jaren 70? Partycentrum Strandheem kan dat optioneel faciliteren (15,50 per persoon). Het gaat hier onder meer om haarbanden en hoofddeksels, blouses en brillen.

Bereikbaarheid:
Partycentrum Strandheem ligt centraal in Noord-Nederland, op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe aan de A7 afslag Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd bij één van onze prachtige zalen met ruime gratis parkeergelegenheid.

Navigatie adres:
Parkweg 5, Opende

De leukste themafeesten organiseer je bij Strandheem! contact