Teambuilding; leer je collega’s nóg beter kennen!   
Ranking Your Colleagues is een hilarische spelshow waarin je collega’s (familie, vrienden of vrijgezel) nog beter leert kennen. Weet jij al veel dingen of kom je erachter dat je je collega’s toch minder goed kent dan je dacht?

Pennen klaar, ranken maar!
We spelen in verschillende teams tegen elkaar, er komen stellingen voorbij. Nu begint de pret; ranken maar. Misschien weet jij gelijk wie er bovenaan moet staan, of herken je jezelf in een stelling? De presentatie is in handen door één van onze ervaren entertainers. Samen met een teamcaptain word de stelling besproken. Wie heeft de meest gelijke antwoorden?

Verrassende uitkomsten
Tijdens Ranking Your Colleagues zijn er verrassende uitkomsten en leuke onthullingen. Door middel van hilarische stellingen is dit de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Naast stellingen spelen we ook muziekrondes waarin je met je team gaat inschatten welk ander team het meest goede antwoorden heeft.

Teambuilding
Partycentrum Strandheem is het prefecte voorbeeld van een sterk team. Gasten voelen zich er welkom. Door de verschillende activiteiten is er voor iedereen een geschikt uitje. Ranking Your Colleagues is uitermate geschikt als teambuilding. Partycentrum Strandheem zorgt hierbij voor de juiste setting.

Mooie zalen en een café
Partycentrum Strandheem is bekend als locatie waar je moet zijn in de zomer. Gelegen aan een schitterend strand en water van hoge kwaliteit, is Partycentrum Strandheem juist ook dé plek als de zon even niet schijnt. Ranking Your Colleagues speel je in één van de gezellige zalen of het in het café. Combineer dit uitje met lekker eten en je bedrijfsuitje is compleet!

Informatie over dit uitje:

  • € 14,00 per persoon (vanaf 16 personen)
  • € 238,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: 7,50 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 naast Drachten afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact