Personeelsfeest in Groningen? Dan gaat u naar Het Strandheem!
Personeelsfeesten voor jong & oud… in uw eigen sfeer. Binnen of buiten. Strandheem organiseert het graag voor u.

De leukste bedrijfsfeesten organiseert u namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen en terrassen is het mogelijk om zowel met een klein gezelschap intiem een pubquiz te houden als een groots opgezette familiedag waarbij iedereen volop geniet. Voor al onze uitjes staat het voorop dat u geheel naar eigen smaak en sfeer een invulling geeft aan de dag en/of avond

De ingredienten van een bedrijfsfeest, voor iedereen:

  • Voor elk gezelschap het beste feest.
  • Binnen of buiten, iets ondernemen of lekker zitten.
  • Naar eigen smaak en sfeer.
  • De accomodatie(s)

Hele jaar open.
Bij Strandheem is er ontzettend veel mogelijk als het gaat om bedrijfsuitjes.Wij zijn het gehele jaar door geopend en bieden zowel binnen als buiten uitgebreid mogelijkheden. Wilt u werken aan teambuilding met collega’s, een leuke binnen activiteit of gewoon of bijkletsen en lekker eten. Wij zorgen er samen met u voor dat uw bedrijfsfeest onvergetelijk word.

Arrangementen en meer activiteiten
Partycentrum Strandheem biedt jullie personeelsuitjes verschillende arrangementen aan. Zo combineer je deze activiteit eenvoudig met een barbecue of een complete middag. Ook is het mogelijk om het uitje te combineren met de andere activiteiten bij Partycentrum Strandheem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens bij Uitjes, Paintball, Outdoor of Themafeesten op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Koninklijke horeca
Bij Partycentrum Strandheem zijn er interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en we zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes en vier deze feestelijke dag met je collega’s. We kijken er naar uit om jullie gastvrij te ontvangen bij onze toplocatie.

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen in noord nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

"De leukste personeelsuitjes boek je bij Strandheem"

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact