Heeft u een bedrijfsuitje te vieren? Dan gaat u naar Strandheem, de leukste uitjes organiseert u namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen en terrassen is het mogelijk om zowel met een klein gezelschap intiem een pubquiz te houden als een groots opgezet themafeest, waarbij iedereen volop geniet. Voor al onze uitjes staat het voorop dat u geheel naar eigen smaak en sfeer een invulling geeft aan uw dag en/of avond. Of u nu met een klein of een groot gezelschap bent, Strandheem organiseert het graag voor u!

De ingredienten van een feest, voor iedereen:

  • Goede sfeer
  • Lekker eten
  • Leuke activiteiten
  • Persoonlijke aandacht
  • Unieke locatie

Hele jaar open.
Bij Strandheem is er ontzettend veel mogelijk als het gaat om bedrijfsuitjes.Wij zijn het gehele jaar door geopend en bieden zowel binnen als buiten uitgebreid mogelijkheden. Wilt u werken aan teambuilding met collega’s, een leuke binnen activiteit of gewoon of bijkletsen en lekker eten. Wij zorgen er samen met u voor dat uw bedrijfsfeest onvergetelijk word.

Arrangementen en meer activiteiten
Partycentrum Strandheem biedt jullie personeelsuitjes verschillende arrangementen aan. Zo combineer je deze activiteit eenvoudig met een barbecue of een complete middag. Ook is het mogelijk om het uitje te combineren met de andere activiteiten bij Partycentrum Strandheem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook bij Uitjes op onze website voor een volledig overzicht van de opties.

Koninklijke horeca
Bij Partycentrum Strandheem zijn er interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en we zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes en vier deze feestelijke dag met je collega’s. We kijken er naar uit om jullie gastvrij te ontvangen bij onze toplocatie.

"het leukste personeeluitje en entertainers in Friesland"

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem ligt centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact