Zalen
Bij Partycentrum Strandheem in Groningen kunt u kiezen uit meerdere zalen met bijvoorbeeld een buiten-terras welke is voorzien van een podium, geschikt voor elke vorm van entertainment voor grote en kleine gezelschappen. Wij adviseren u graag over de indeling van de zaal en de verdere invulling van uw programma en natuurlijk geheel naar uw eigen wensen en smaak.

Koninklijke horeca
Bij Partycentrum Strandheem zijn er interessante combinaties mogelijk qua eten en drinken. We hanteren hoge kwaliteitsstandaarden en we zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland. Geniet van de borrel en/of de barbecue. Proef van de heerlijke borrelhapjes met je vrienden, familie of collega’s. We kijken er naar uit om jullie gastvrij te ontvangen bij onze toplocatie.

Heeft u iets te vieren? Dan gaat u naar Het Strandheem!
Recepties, verjaardagen, personeels, buurt, vereniging, of familiefeesten. Feesten voor jong & oud… in uw eigen sfeer. Binnen of Outdoor. Strandheem organiseert het graag voor u.

De leukste uitjes organiseert u namelijk bij ons! Doordat wij een ruim opgezet complex hebben met diverse zalen en terrassen is het mogelijk om zowel met een klein gezelschap intiem een pubquiz te houden als een groots opgezette familiedag waarbij iedereen volop geniet. Voor al onze uitjes staat het voorop dat u geheel naar eigen smaak en sfeer een invulling geeft aan de dag en/of avond

De ingredienten van een feest, voor iedereen:

  • Voor elk gezelschap het beste feest.
  • Binnen of buiten, iets ondernemen of lekker zitten.
  • Naar eigen smaak en sfeer.
  • De accomodatie(s)

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem ligt centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis

"Partycentrum op een toplocatie"

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact