ONZE ZALEN

Wij kunnen u meerdere zalen aanbieden met bijvoorbeeld een buiten-terras welke is voorzien van een podium, geschikt voor elke vorm van entertainment voor grote en kleine gezelschappen. Wij adviseren u graag over de indeling van de zaal en de verdere invulling van uw programma en natuurlijk geheel naar uw eigen wensen en smaak.

recreatiePLAS

De bij ons gelegen waterplas is uiterst populair en het gehele zomer-seizoen is het dan ook gezellig druk op het recreatieterrein. Wij beschikken tevens over spannende speeltoestellen waardoor het in deze toch al gezinsvriendelijke omgeving voor iedereen een waar feest zal worden.

ARRANGEMENTEN

In onze arrangementen vindt u een greep uit ons assortiment. Heeft u andere wensen? Wij maken het graag voor u op maat en zoals u dat van ons gewend bent, kwaliteit tegen de laagste prijs.

THEMAFEESTEN

Voor themafeesten zoals het gangster spel en de crazy apres ski party maken wij graag een offerte voor u op maat. Dus voor een onvergetelijke dag, feest of evenement zien wij u graag terug bij het Party en Recreatiecentrum Strandheem te Opende.

Wij heten u van harte welkom bij Partycentrum Strandheem!

Bereikbaarheid

 

Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact