Gaaf, spannend en grappig, paintball spelen in een strategisch strijdveld.
Paintball spelen in speciale paintballvelden beleef je natuurlijk bij het outdoor paintballcentrum Strandheem Adventures. Hier zijn fraaie velden met verschansingen en camouflage door bomen en struiken. De heuvels en paadjes tussendoor maken vervolgens het strijdveld compleet. Schieten maar!

Activiteit paintball met familie of vrienden   
Daag je vrienden uit voor een vermakelijk potje of ga de strijd met familieleden aan. De adrenaline neemt toe wanneer iedereen zich heeft opgesteld. In teamverband gaan jullie elkaar zo meteen onder vuur nemen. Ontwijk de pogingen van de tegenstanders en ga daarna zelf in de aanval. Een tof en actief uitje waarbij er verrassende talenten opstaan. Er zijn diverse spelvarianten mogelijk en een professionele instructeur begeleidt het geheel. Verder wordt er vooral veel geschreeuwd en gelachen. Hier ontstaan mooie herinneringen en verhalen die het goed doen op de verjaardagen

Uitje paintball voor bedrijven, teambuilding.
Waarom zou je als bedrijf een activiteit als paintball doen? Ten eerste voor het plezier uiteraard. Ten tweede stimuleert paintball als actief uitje de motoriek, conditie en het richtingsvermogen. Zowel je hand-oogcoördinatie (richten, schieten) en je voet-oogcoördinatie (tactisch wegrennen) komen aan bod. Tot slot is dit bij uitstek een activiteit die leidt tot teambuilding en samenwerking. Vandaar dat dit uitje veelgeboekt wordt als uitje voor teambuilding. Samen met je collega’s bereiden jullie aanvals- en verdedigingsplannen voor, alle skills komen aan bod. Dit belooft een fysieke en mentale uitdaging.

Kinderpaintball een echt kinderfeestje 
Ook kinderen kunnen van paintball genieten! Paintballcentrum Strandheem Adventures heeft speciaal voor kinderen unieke, kindvriendelijke paintballgeweren. Daarnaast zijn de verfballetjes kleiner en komen ze minder hard aan. Om die reden kunnen we gerust spreken van een leuke en veilige activiteit voor kinderen. En dit is dus wel even superstoer hè, bijvoorbeeld als de invulling van een kinderfeestje! Reken maar dat de kinderen het geweldig vinden, wanneer ze de pakken en maskers dragen. De instructeur/coach zorgt dat iedereen zich prettig voelt en snapt hoe het werkt.

Klassenuitje
Vanwege het uitgesproken veilige karakter voor kinderen fungeert dit sensationele teamspel evengoed uitstekend als klassenuitje. Daarom zijn groepen, klassen en scholen van harte welkom om dit eens te proberen bij Strandheem Adventures.

Professionele begeleiding, topfaciliteiten en heerlijke arrangementen
Bij elke doelgroep is er professionele begeleiding met ervaring aanwezig. Want veiligheid staat bij ons voorop. De begeleider ondersteunt de vele spellen en spelvarianten. Ook legt deze coach uit hoe alles in z’n werk gaat. En je kunt alle vragen stellen. Goed om te weten: jullie spelen met jullie eigen groep op jullie eigen veld. Tot slot wijzen we graag op de aanwezige topfaciliteiten. Dankzij onze ligging aan het strand bieden we een geweldige locatie om aansluitend te eten. Er zijn heerlijke arrangementen beschikbaar. Je kunt onder andere sfeervol en smaakvol barbecueën op één van onze terrassen.

Bereikbaarheid
Strandheem Adventures ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden en outdoor terrein.

Navigatieadres:
Parksterdwarsweg 1, Opende

Bij Strandheem vind je de leukste paintball uitjes! contact