Paintball terrein
Ons terrein bij Strandheem in Groninger Opende is één van de meest spectaculaire en gevarieerde Paintball terreinen van Nederland. Het beslaat 3 velden en is voorzien van een groot aantal schuilplaatsen.
Bomen, heuvels struiken en sluippaadjes dragen ertoe bij dat de spanning stijgt!  De forten zijn ruim genoeg om met meerdere personen je team in stand te houden. Bovendien zijn ze perfect gecamoufleerd, zodat je onopgemerkt de vijand in de val kan lokken.

Het Paintball basiskamp, de safetyzone
De safetyzone is de plaats waar je telkens terugkeert als je geraakt bent. Hier wachten gekoelde drankjes en diverse snacks op uitgeputte strijders. Als je wilt kun je het verdere verloop van het spel volgen achter de veiligheids netten. Je hebt een prima zicht op een van de vlaggenforten (nou niet gelijk iedereen verraden natuurlijk).
Er staat een grote legertent opgeslagen om beschutting te bieden tegen wat voor weer dan ook. Aan de grote picknick tafels kun je uitpuffen en je weer klaar maken voor de volgende battle.

OMGEVING STRANDHEEM ADVENTURES:
Welkom op een van de mooiste natuurgebieden in het noorden van Nederland. Strandheem Adventures ligt op een unieke locatie, goed bereikbaar vanaf de A7 tussen Drachten en Groningen, hier neemt U de afslag Surhuisterveen, en voor U het weet bent U gearriveerd bij Strandheem Adventures. Naast de bosgebieden is er ook een schitterend zandstrand waar op zomerse dagen enkele honderden badgasten vertoeven. In deze prachtige omgeving zijn tal van opties mogelijk voor U en uw familie, vrienden of collega’s van het werk.
Naast Paintball  hebben wij ook uitgebreide accommodaties, voor viering van uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubilea of vergadering. Tevens kunt U complete buffetten bij ons boeken, hieraan zijn geen grenzen wat betreft het aantal bezoekers.

Buiten en Actief
Voor een gezond stukje (ont)spanningVeiligheid & kwaliteit voor optimaal speelplezier bij Strandheem Adventures in Opende !

Outdoor Activiteiten tot slot:
Paintball Strandheem Adventures is niet aansprakelijk voor (gevolg) schade, direct of indirect, welke de deelnemer lijdt door het gebruik van de door paintball Strandheem Adventures beschikbaar gestelde uitrusting en/of spelterrein, tenzij de schade is veroorzaakt door opzet of grove schuld van paintball Strandheem Adventures.

Bij Strandheem vind je de leukste paintball uitjes! contact