Wat is Paintball?

Paintball is een non-contact actiesport, waarbij twee teams, uitgerust met een verfpistool, proberen elkanders vlag te veroveren.
Op het speelveld zijn twee kampen met in ieder kamp een vlag. Doel van het spel is de vlag van de tegenstander te veroveren en terug te brengen naar de eigen vlagbasis. Terwijl je er voor zorgt dat je eigen vlag er ook nog staat.
Je wint als team met twee vlaggen op je basis. Het is een spel van aanvallen en verdedigen tegelijk, een echte teamsport dus.
Tegenstanders die je onderweg tegen komt kun je uitschakelen met je Marker (verfgeweer). Wordt je tegenstander geraakt door een verfballetje, dan is diegene af en dient zich naar het basiskamp te gaan. Daar kan de persoon in kwestie sterke verhalen uitwisselen en zich klaar maken voor de volgende game. Er worden op één dag een aantal games gespeeld. Welk team uiteindelijk winnaar wordt, blijkt aan het einde.

Prijzen:

maandag/donderdag € 20,- 
vrijdag/zondag € 22,50 

Prijs is inclusief koffie bij ontvangst, 100 paintbals, overal, masker en op basis van 3 uren, minimaal 8 personen.

Paintball Spellen Assortiment:

Eten en drinken.

Je kunt al BBQ-en vanaf € 13,50 p/p. Drinken en dranken zijn op het park aanwezig.

Veiligheid.

Veiligheid staat bij Strandheem Adventures hoog in het vaandel. Daarom krijgt u na aankomst op onze Outdoor locatie eerst een uitgebreide instructie over het spel, de uitrusting en de veiligheids- regels door één van onze gekwalificeerde medewerkers. Daarna ontvangt u de benodigde uitrusting en worden de teams ingedeeld.

Wij heten u van harte welkom Veiligheid & kwaliteit voor optimaal speelplezier bij Strandheem Adventures.