Speel paintball zoals het hoort op een groot camouflageterrein met obstakels.
Bij paintball is het tijd voor volle actie en complete inleving. Hier bij Strandheem Adventures begint de strijd en reken maar dat er gestreden wordt. Iemand beschieten met verfkogels is hartstikke leuk, helemaal als diegene jou eerst te pakken had. De wraak is zoet als je het eenmaal goed doet.

Speciaal terrein voor paintball
Allereerst draag je beschermende maskers. Daarnaast heb je een eigen geweer en ben je uitgerust met flink wat paintballkogels. Ten derde draag je een camouflerende overal, zodat je minder goed zichtbaar bent. Het mooie aan Strandheem is het speciale terrein dat beschikbaar is gesteld voor dit spel. Om die reden beleef je paintball zoals het hoort. In een gave, bosachtige omgeving met verschansingen en barrières. Daardoor ontstaan er mogelijkheden voor tactische insluitingen.

Meer informatie over dit uitje:
3 uurs-arrangement paintball voor volwassenen (minimaal 8 personen)

  • Vrijdag-zondag, 25,- p.p.
  • Maandag-donderdag, 22,50 p.p.
  • Overal, masker en paintballgeweer met 100 paintballs p/p
  • Eigen veld met een eigen instructeur
  • Inclusief koffie/thee bij ontvangst

2 uurs-arrangement paintball voor volwassenen (minimaal 8 personen)

  • Vrijdag-zondag, 22,50 p.p.
  • Maandag-donderdag, 20,- p.p.
  • Overal, masker en paintballgeweer met 100 paintballs p/p
  • Eigen veld met een eigen instructeur
  • Inclusief koffie/thee bij ontvangst

Horeca
Graag wijzen we je op de aanwezige faciliteiten, er is op het paintballpark horeca aanwezig, en er zijn heerlijke arrangementen beschikbaar. Je kunt onder andere sfeervol en smaakvol barbecueën op één van onze terrassen of kiezen voor volledig verzorgde arrangementen incl onbeperkte drankjes.

Paintballavontuur op Strandheem
Het avontuur op Strandheem is begonnen. Hier en daar rennen de strijders langs de smalle paadjes. Sluipschutters verzamelen zich vervolgens stiekempjes achter de struiken of bomen. Een speloptie als ‘capture the flag’ (verover de vlag) is populair. Teams proberen de vijandelijke vlag te veroveren en naar hun eigen kamp te brengen. Je verlaat het slagveld als je geraakt bent door een verfkogel. Samen met andere slachtoffers wissel je bevindingen uit. Dat zijn inzichten voor de volgende ronde!

Verdedig je eigen vlag en val aan om de andere vlag te veroveren. Het spel wordt toegelicht door onze professionele instructeurs. Namens Strandheem Adventures nemen ze paintball stap voor stap door, zodat je goed voorbereid bent. We geven alvast één ‘spoiler’ (onthulling) weg: veiligheid staat voorop. Daarom dragen jullie altijd gezichtsbescherming en luisteren jullie naar de generaal, oftewel, de instructeur. Ook zal er alle ruimte zijn voor vragen en opmerkingen. We maken er een topdag van.

Paintball, het leukste groepsuitje voor volwassenen
Het tactische aspect vormt een extra pluspunt van dit leuke groepsuitje. Het gaat verder dan domweg schieten in het wild. Dankzij onderlinge samenwerking, strategie en afstemming kunnen jullie de vijand vastzetten. Daarna kan het teken gegeven worden. Vuur! De verfkogels vliegen de fanatieke deelnemers om de oren. Aan de ene kant springen schutters tevoorschijn, aan de andere kant duiken mensen weg. Een actiefilm komt tot leven en jullie hebben allemaal een rol te pakken.

Paintballen bij Strandheem het leukste vrijgezellenfeest!
Speciaal voor vrijgezellen dagen hebben we een spel ontwikkeld waar de vrijgezel letterlijk en figuurlijk het haasje is (shoot de rabbit). De vrijgezel wordt in een konijnenpak gehesen en los gelaten in het bos, nu is het de zaak voor de jagers om het konijntje te jagen. Konijnenpak is voor elk vrijgezellenfeest aanwezig en bij het paintball arrangement inbegrepen.

Bereikbaarheid.
Paintball en Outdoor Strandheem ligt centraal gelegen in Noord-Nederland op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

Navigatieadres:
Parksterdwarsweg 1, Opende

Bij Strandheem vind je de leukste paintball uitjes! contact