Wat is Paintball?

Paintball is een non-contact actiesport, waarbij twee teams, uitgerust met een verfpistool, proberen elkanders vlag te veroveren.
Op het speelveld zijn twee kampen met in ieder kamp een vlag. Doel van het spel is de vlag van de tegenstander te veroveren en terug te brengen naar de eigen vlagbasis. Terwijl je er voor zorgt dat je eigen vlag er ook nog staat.
Je wint als team met twee vlaggen op je basis. Het is een spel van aanvallen en verdedigen tegelijk, een echte teamsport dus.
Tegenstanders die je onderweg tegen komt kun je uitschakelen met je Marker (verfgeweer). Wordt je tegenstander geraakt door een verfballetje, dan is diegene af en dient zich naar het basiskamp te gaan. Daar kan de persoon in kwestie sterke verhalen uitwisselen en zich klaar maken voor de volgende game. Er worden op één dag een aantal games gespeeld. Welk team uiteindelijk winnaar wordt, blijkt aan het einde.

Prijzen:

maandag/donderdag € 22,50
vrijdag/zondag € 25,- 

Prijs is inclusief koffie bij ontvangst, 100 paintbals, overal, masker en op basis van 3 uren, minimaal 8 personen.

Veiligheid.

Veiligheid staat bij Strandheem Adventures hoog in het vaandel. Daarom krijgt u na aankomst op onze Outdoor locatie eerst een uitgebreide instructie over het spel, de uitrusting en de veiligheids- regels door één van onze gekwalificeerde medewerkers. Daarna ontvangt u de benodigde uitrusting en worden de teams ingedeeld.

Wij heten u van harte welkom Veiligheid & kwaliteit voor optimaal speelplezier bij Strandheem Adventures.

 

Eten en drinken.

Je kunt al BBQ-en vanaf € 13,50 p/p.
Drinken en dranken zijn op het park aanwezig.

Kijk ook eens op onze pagina met paintballaanbiedingen voor arrangementen incl BBQ en vrijdrinken

Spellen.

Je kan bij ons voor verschillende spellen kiezen, of natuurlijk gewoon elk spel spellen.
Klik hieronder voor de verschillende spellen. 

Paintball terrein

Ons terrein bij Strandheem in Groninger Opende is één van de meest spectaculaire en gevarieerde Paintball terreinen van Nederland. Het beslaat ongeveer 3 hectare en is voorzien van een groot aantal schuilplaatsen.
Bomen, heuvels struiken en sluippaadjes dragen ertoe bij dat de spanning stijgt!  De forten zijn ruim genoeg om met meerdere personen je team in stand te houden. Bovendien zijn ze perfect gecamoufleerd, zodat je onopgemerkt de vijand in de val kan lokken.

Het Paintball basiskamp, de safetyzone

De safetyzone is de plaats waar je telkens terugkeert als je geraakt bent. Hier wachten gekoelde drankjes en diverse snacks op uitgeputte strijders. Als je wilt kun je het verdere verloop van het spel volgen achter de veiligheids netten. Je hebt een prima zicht op een van de vlaggenforten (nou niet gelijk iedereen verraden natuurlijk).
Er staat een grote legertent opgeslagen om beschutting te bieden tegen wat voor weer dan ook. Aan de grote picknick tafels kun je uitpuffen en je weer klaar maken voor de volgende battle.

De paintball schietbaan

Bij het wapenrek, het wapen wordt hier ophangen als je geraakt bent, is een schietbaan. Hier kan je jou scherpschutters kwaliteiten aanscherpen.

Outdoor Activiteiten tot slot:

Paintball Strandheem Adventures is niet aansprakelijk voor (gevolg) schade, direct of indirect, welke de deelnemer lijdt door het gebruik van de door paintball Strandheem Adventures beschikbaar gestelde uitrusting en/of spelterrein, tenzij de schade is veroorzaakt door opzet of grove schuld van paintball Strandheem Adventures.

OMGEVING STRANDHEEM ADVENTURES:

Welkom op een van de mooiste natuurgebieden in het noorden van Nederland. Strandheem Adventures ligt op een unieke locatie, goed bereikbaar vanaf de A7 tussen Drachten en Groningen, hier neemt U de afslag Surhuisterveen, en voor U het weet bent U gearriveerd bij Strandheem Adventures. Naast de bosgebieden is er ook een schitterend zandstrand waar op zomerse dagen enkele honderden badgasten vertoeven.

In deze prachtige omgeving zijn tal van opties mogelijk voor U en uw familie, vrienden of collega’s van het werk.
Naast Paintball  hebben wij ook uitgebreide accommodaties, voor viering van uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubilea of vergadering. Tevens kunt U complete buffetten bij ons boeken, hieraan zijn geen grenzen wat betreft het aantal bezoekers.

Buiten en Actief

Voor een gezond stukje (ont)spanningVeiligheid & kwaliteit voor optimaal speelplezier bij Strandheem Adventures in Opende !

Beschikbare paintball tijden

Paintball kan het gehele jaar door worden gespeeld. Al vroeg in de ochtend kan er gestart worden met het spelen van een van de meerdere paintball spel mogelijkheden. Verder zijn hierbij wel van belang rekening te houden met de zonne-uren. In het zomerseizoen kan men dan ook langer spelen dan tijdens het winterseizoen.
Hieronder ziet U een lijst van de speeltijden in combinatie met de maanden van het jaar:

Zonne-uren:

Het is mogelijk om bij ons te komen Paintball zo lang de zon schijnt, BBQ kan tot na zonsondergang. Onder staande tabel geeft de tijden van zonsopkomst en zonsondergang weer. Begin staat voor de eerste en Half voor de 15e van de maand. Speltijden vinden plaats tussen 09.00u in de ochtend en 21.00u in de avond. Verder duren al onze paintballspel arrangementen standaard drie uren.

 

 

Begin

Half

Januari

8.45 - 16.40

8.40 - 17.00

Februari

8.20 - 17.30

7.55 - 17.55

Maart

7.30 - 18.20

6.55 - 18.44

April

7.15 - 20.20

6.45 - 20.40

Mei

6.10 - 21.05

5.50 - 21.30

Juni

5.30 - 21.50

5.20 - 22.00

Juli

5.25 - 22.03

5.40 - 22.05

Augustus

6.00 - 21.30

6.25 - 21.05

September

6.50 - 20.30

7.15 - 19.55

Oktober

7.40 - 19.20

8.05 - 18.45

November

7.35 - 17.10

8.00 - 16.50

December

8.25 - 16.30

8.40 - 16.30