Paintball spellen
Wanneer je bij Strandheem een paintball spel gaat spelen wordt je altijd geïnstrueerd en begeleid door ervaren instructeurs. Ook heb je bij ons ruime keuze uit verschillende paintball spellen. Dat betekent dat er voor elk wat wils is. Zodra jullie arriveren bij Strandheem krijgen jullie een persoonlijke coach toegewezen die jullie gedurende het spel zal ondersteunen. Heb je een vraag? Dan doen wij ons best om deze zo goed en uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Daarbij wordt veiligheid continu scherp in de gaten gehouden

Save the President (Bodyguard)
Capture the Flag
Eliminate (Het Rambo spel)
Shoot the Rabbit (Bachelor parties)
Search the Bomb
Attack the fortress (Bestorm het fort)

Save the President(Bodyguard):
Er wordt één persoon verkozen tot president. De personen die bij de president in het team zitten, moeten hem ongeschonden naar een andere locatie zien te brengen. Het doel van het andere team is om een aanslag te plegen op de president. Het team dat zijn opdracht weet te vervullen wint!
Capture the Flag:
Dit is hét klassieke paintball spel waarbij je uithoudingsvermogen op de proef wordt gesteld. Het doel is om de vlag van de tegenpartij te bemachtigen. Is dit niet gelukt? Niet getreurd, alle spellen worden twee keer gespeeld. Je kan dus revanche nemen!
Eliminate(Het Rambo spel):
In dit spel is het de bedoeling dat je als een ware Rambo iedereen uitschakelt. Ben je als enige overgebleven? Dan staat je een knallende prijs te wachten!
Shoot the Rabbit (Bachelor parties):
Dit spel is speciaal ontwikkeld voor leuke vrijgezellenfeestjes. En laten we eerlijk zijn, als ‘vrijgezel’ ben je dan eigenlijk altijd het haasje. Tijdens dit spel wordt je dat ook in letterlijke zin. De bruid of bruidegom in spe wordt in een konijnenpak gehesen en opgejaagd door de rest van de groep. Strandheem maakt het gelukkig goed met een leuk aandenken wanneer het spel afgelopen is!
Search the Bomb:
In tegenstelling tot het spel met de vlag die je moet bemachtigen, moet je hier de bom zien te vinden en bij het andere team droppen. Niet gevreesd, de bom zal niet in je handen ontploffen!
Attack the fortress (Bestorm het fort):
In dit spel is er een aanvallende en een verdedigende partij die strijden om een fort. Deze moeten de verdedigers zien te beschermen door alle aanvallers te elimineren. Als dit lukt, hebben ze gewonnen. Lukt het de aanvallers om te infiltreren en alle verdedigers uit te schakelen, dan hebben zij gewonnen. Lijkt simpel, maar niets is zoals het lijkt!

Bij Strandheem vind je de leukste paintball uitjes! contact