Paintball spellen

Geïnstrueerd én begeleid door ervaren instructeurs.
Zodra jullie arriveren op het terrein van Strandheem Adventures, staat jullie persoonlijke instructeur/coach tot jullie beschikking. Hij zal jullie gedurende de vele spellen waar nodig ondersteunen, en bij staan voor de eventuele vragen en hier een goed antwoord op geven. Verder zal jullie Instructeur ook enkele spelmethodes met jullie doorlopen en niet te vergeten het nodige uitleggen over de veiligheidsaspecten. Mochten er meerdere groepen, of grote aantallen deelnemers zich op het paintball gebied bevinden, dan zullen er meerdere bekwame instructeurs aanwezig zijn, om een goed en veilig verloop van het spel te garanderen.

Onze instructeurs zijn allen bekwame sport instructeurs met meerdere jaren ervaring op het gebied van begeleiding en ondersteuning in diverse aanverwante activiteiten.

Paintball spellen overzicht:

Klik op de naam van het spel voor meer info:

Save the President (Bodyguard)
Capture the Flag
Eliminate (Het Rambo spel)
Shoot the Rabbit (Bachelor parties)
Search the Bomb
Attack the fortress (Bestorm het fort)

Van één team wordt een persoon tot president gekozen, deze speler krijgt een opvallend pak en deze moet door de eigen groep van de ene naar de andere basis gebracht worden zonder geraakt te worden.

Wordt de president geraakt dan is de tegenpartij winnaar, haalt de president echter ongeschonden de overkant dan wint de groep van de president. Hierna wordt er gewisseld en mag de tegenstander het proberen.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact