Paintball & Outdoor aan het strand

Zoek je Paintball en outdoor activiteiten zoals Highland games op een unieke locatie aan het strand, dan bent je bij Strandheem adventures op het goede adres, we hebben een ruime keuze aan uitjes en ook het eten kunnen we voor jou en je groep organiseren van buffet tot bbq.

Wat kunt je verwachten van ons?

Strandheem Adventures ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor je het weet bent je gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden en outdoor terrein.

Prima accommodaties, profesionele begeleiding, uitgekiende op maat gesneden arrangementen en eten en drinken, Zeg het maar. Strandheem Adventures regelt het prettig, betaalbaar en professioneel.

Voldoende faciliteiten zoals onder meer gescheiden toiletten voor zowel dames en heren zijn bij ons normale gang van zaken. Uitstraling en verzorging staan bij ons dan ook hoog op onze lijst, zodat je waar krijgt voor u geld.

HET LEUKSTE UITJE VOOR BEDRIJVEN, VOOR GROEPEN EN FAMILIEFEESTEN!

Bereikbaarheid

Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis.

 

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact