Waar anders ga je een spelletje paintball spelen in Drachten dan bij Strandheem? Wij zijn zeer goed bereikbaar vanuit alle drie de noordelijke provinciën. Daarbij is het het hele jaar door mogelijk om te spelen, van zonsopkomst tot zonsondergang. Wil je paintball spelen in Drachten? Bekijk dan onze tijden online. Naast deze actiesport in teams, zijn er nog tal van andere outdoor uitjes te doen bij ons. Laat je inspireren en uitdagen!

Prima accommodaties en uitgekiende, op maat gesneden arrangementen. Zegt u het maar. Strandheem Adventures regelt het prettig, betaalbaar en professioneel.
Voldoende faciliteiten zoals onder meer gescheiden toiletten voor zowel dames en heren zijn bij ons normale gang van zaken. Uitstraling en verzorging staan bij ons dan ook hoog op onze lijst, zodat u waar krijgt voor u geld.

HET LEUKSTE UITJE VOOR BEDRIJVEN, VOOR GROEPEN EN FAMILIEFEESTEN!

Wat kunt u verwachten?
Paintball is een non-contact actiesport, waarbij twee teams, uitgerust met een verfpistool, proberen elkanders vlag te veroveren.
Op het speelveld zijn twee kampen met in ieder kamp een vlag. Doel van het spel is de vlag van de tegenstander te veroveren en terug te brengen naar de eigen vlagbasis. Terwijl je er voor zorgt dat je eigen vlag er ook nog staat.
Je wint als team met twee vlaggen op je basis. Het is een spel van aanvallen en verdedigen tegelijk, een echte teamsport dus.
Tegenstanders die je onderweg tegen komt kun je uitschakelen met je Marker (verfgeweer). Wordt je tegenstander geraakt door een verfballetje, dan is diegene af en dient zich naar het basiskamp te gaan. Daar kan de persoon in kwestie sterke verhalen uitwisselen en zich klaar maken voor de volgende game. Er worden op één dag een aantal games gespeeld. Welk team uiteindelijk winnaar wordt, blijkt aan het einde.

Prijzen:

maandag/donderdag € 22,50
vrijdag/zondag € 25,00

Prijs is inclusief koffie bij ontvangst, 100 paintbals, overal, masker en op basis van 3 uren

Veiligheid.
Veiligheid staat bij Strandheem Adventures hoog in het vaandel. Daarom krijgt u na aankomst op onze Outdoor locatie eerst een uitgebreide instructie over het spel, de uitrusting en de veiligheids- regels door één van onze gekwalificeerde medewerkers. Daarna ontvangt u de benodigde uitrusting en worden de teams ingedeeld.

Wij heten u van harte welkom Veiligheid & kwaliteit voor optimaal speelplezier bij Strandheem Adventures.

Bereikbaarheid

Partycentrum Strandheem licht centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact