Overnachten in Opende

Opende-gemeente Grootegast (regio-Westerkwartier)

Hieronder vindt u een overzicht van campings en overnachtings gelegenheden in de directe omgeving van Party en Recreatiecentrum Strandheem. 

Camping Strandheem

Bent u op zoek naar een camping voor het gezin waar ook tieners het helemaal naar hun zin hebben? Dan bent u bij Camping 't Strandheem aan het juiste adres.  Camping Strandheem richt zich speciaal op gezinnen met kinderen en tieners. Zo is er in het hoogseizoen een dubbel animatie programma (voor de kleinere kinderen en de tieners) en is er speciaal voor de tieners een eigen jeugdhonk en disco.

Camping de watermolen

Lekker er op uit met de eigen tent, caravan of camper, of huur een ingerichte tent, dan kan de vakantie zonder enig probleem beginnen. Even weg uit de drukte van het normale leven. Kom genieten op Camping de Watermolen.

Minicamping de Kastanjeboom

Rust, natuur en ruime plekken. Minicamping De kastanjeboom, op de grens van Friesland Groningen, is een echte boerencamping gelegen in Opende dat valt onder de gemeente Grootegast.

Natuurcamping Trimunt.

Camping Trimunt is een kleine camping gelegen aan het bos waar u rust, ruimte en natuurschoon vindt.

B & B Gastenhof Familie Bouma

Gastenhof familie Bouma is centraal gelegen in het noorden van het land op de grens van Groningen en Friesland. U kunt slapen in een appartement op de begane grond, een appartement op de eerste verdieping of in de blokhut. In de tuin, die zo'n 6.000m2 beslaat, staat ook een theehuis.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact