Overnachten in omgeving Opende

Opende-gemeente Westerkwartier

Hieronder vindt u een overzicht van campings en mooie overnachtings gelegenheden in de omgeving van Party en Recreatiecentrum Strandheem. 

B&B de Gastenkamer  (Één, Friesland)

Bijzonder aan de Bed & Breakfast van Adrie is dat het ‘thuisgevoel’ overheerst. Dit is voor een groot deel te danken aan de gezellige inrichting, iets wat Adrie als woningstyliste is toevertrouwd. Jarenlang heeft ze een eigen woonwinkel gehad, eerst in Amsterdam, later in Ee. ,,Waar wij ons mee onderscheiden is de basisvoorraad die in al onze accommodaties aanwezig zijn, van koffiefilters tot waxinelichtjes: alles is aanwezig. Ons doel is dan ook om onze gasten volledig te ontzorgen. Ik zie mensen die hier gestrest aankomen bij ons volledig tot rust komen. Hier heb je niet de vele prikkels zoals je die in het Westen van het land hebt. Dankzij het unieke landschap, de vriendelijke mensen en de gezonde lucht komen toeristen hier letterlijk op adem. Ik kan er over meepraten, want ik heb twaalf jaar lang met mijn man in Amsterdam gewoond. Een prachtige tijd, maar er gaat niets boven het gezonde leefklimaat op het Friese platteland.’’

Camping Strandheem

Bent u op zoek naar een camping voor het gezin waar ook tieners het helemaal naar hun zin hebben? Dan bent u bij Camping 't Strandheem aan het juiste adres.  Camping Strandheem richt zich speciaal op gezinnen met kinderen en tieners. Zo is er in het hoogseizoen een dubbel animatie programma (voor de kleinere kinderen en de tieners) en is er speciaal voor de tieners een eigen jeugdhonk en disco.

Natuurcamping Trimunt.

Camping Trimunt is een kleine camping gelegen aan het bos waar u rust, ruimte en natuurschoon vindt.

B & B Gastenhof Familie Bouma

Gastenhof familie Bouma is centraal gelegen in het noorden van het land op de grens van Groningen en Friesland. U kunt slapen in een appartement op de begane grond, een appartement op de eerste verdieping of in de blokhut. In de tuin, die zo'n 6.000m2 beslaat, staat ook een theehuis.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact