Outdoor bij Strandheem, de leukste outdoor locatie van het noorden!
Strandheem Adventures ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden en outdoor terrein. Prima accommodaties, profesionele begeleiding, uitgekiende arrangementen, eten en drinken, Zegt u het maar. Strandheem Adventures regelt het prettig en professioneel.
Bij Strandheem vindt je de leukste outdoor uitjes voor bedrijven, groepen en familiefeesten.

Prachtige plek.
De locatie van deze activiteit spreekt tot de verbeelding. Het gaat om een prachtige plek aan het water bij Partycentrum Strandheem. Hier nemen jullie het tegen elkaar op. Met dit decor zit de sfeer er gelijk goed in.

Arrangementen en meer activiteiten
Partycentrum Strandheem biedt de veel verschillende arrangementen aan van Highland games tot Bubble voetbal. Zo combineer je deze activiteit eenvoudig met een barbecue of tot een complete middag. Ook is het mogelijk om het uitje te combineren met paintball of binnen activiteiten bij Partycentrum Strandheem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens bij Uitjes op onze website voor een volledig overzicht van de opties

Veiligheid en begeleiding
Veiligheid staat bij Strandheem Adventures hoog in het vaandel. Daarom krijgt u na aankomst jullie persoonlijke instructeur/coach tot jullie beschikking. Hij zal jullie gedurende de vele spellen ondersteunen, en bij staan voor de eventuele vragen en hier een goed antwoord op geven. Verder zal jullie Instructeur ook enkele spelmethodes met jullie doorlopen en niet te vergeten het nodige uitleggen over de veiligheidsaspecten. Mochten er meerdere groepen, of grote aantallen deelnemers zich in het outdoor gebied bevinden, dan zullen er meerdere bekwame instructeurs aanwezig zijn. Jullie spelen altijd met je eigen groep om een goed en veilig verloop van het spel te garanderen.

Bereikbaarheid
Strandheem Adventures ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden en outdoor terrein.

Navigatie adres outdoor terrein:
Parksterdwarsweg 1, Opende

"de leukste outdoor activiteiten vind je hier"

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact