Oliebollenquiz 2023 & Jaaroverzicht 2022
Organiseer een originele nieuwjaarsborrel inclusief een leuk uitje: speel de interactieve Oliebollenquiz van Strandheem, met belangrijke nieuwsgebeurtenissen, de beste hits en de leukste anekdotes. De leukste nieuwjaarsreceptie in jaren

Alvast de eindborrel of nieuwjaarsborrel voor 2023 vastleggen?
Elk jaar halverwege december hebben wij de nieuwe quiz klaar! Met de Oliebollenquiz 2023 kies je voor een superleuke nieuwjaarsborrel. Uiteraard is het mogelijk om persoonlijke vragen en gebeurtenissen van uw eigen bedrijf toe te voegen.

Meer informatie over Oliebollenquiz 2023 & Jaaroverzicht 2022
Bij de vermakelijke Oliebollenquiz vuren we allerlei vragen op jullie af. We gaan nog één keer terug naar het afgelopen jaar, 2022. Daarna is het tijd voor het nieuwe jaar, want er staat natuurlijk weer heel wat op ons te wachten. We blikken terug en we kijken vooruit in de vorm van ludieke quizvragen. Deze bijzonder smaakvolle spelshow is een ideale invulling voor de nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie.

  • € 14,00 per persoon (vanaf 17 personen)
  • € 238,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9,00 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis

Receptie en activiteit
Vier 2023 in stijl met een receptie en activiteit. De Oliebollenquiz is een mooie manier om op feestelijke wijze stil te staan bij de jaarwisseling. Het voordeel is dat je zelf niets hoeft te regelen. Je schakelt onze entertainers in en wij verzorgen het programma. De energie spat ervan af. Een heerlijk startschot van 2023 en een stuk origineler dan een standaard borrel en praatje. Gelukkig Nieuwjaar met de Oliebollenquiz.

Oud & Nieuw spelrondes
Onze spelshow biedt meerdere Oud & Nieuw spelrondes met foto’s, vragen en audiofragmenten. Het leidt tot een prachtig jaaroverzicht van 2022 met tegelijkertijd een interessante sprong naar 2023. Wat is er gebeurd en wat gaat er gebeuren? Ontdek het in een show vol belangrijke en belachelijke nieuwsfeiten. Bekende en minder bekende personen, films en sportfeitjes flitsen voorbij, evenals een lading muzieknummers.

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact