Een grappige ode aan de dienstplicht, gave activiteit voor alle gezelschappen.
De naam van het Militaire Dienstplichtspel geeft al aan wat er staat te gebeuren: jullie gaan het leger in! De krijgsmacht van Partycentrum Strandheem heeft jullie nodig voor het behalen van diverse missies. Breng je team bij elkaar en ga deze keileuke uitdaging aan.

Commando’s met een knipoog
Een verrassende, maar leuke invulling voor het teamuitje/vrijgezellenfeest of familiedag: samen een legereenheid vormen en militaire opdrachten voltooien. Jullie worden echte commando’s met bijbehorende camouflagekleding. Deze rol vraagt om heel wat discipline en toewijding, al is alles met een behoorlijk grote knipoog. En humor. Ontdek wat het eigenlijk inhoudt om de dienstplicht te beleven en zet je in voor het beste resultaat. Actie!

‘Legeractiviteiten’
De militaire eenheid van Partycentrum Strandheem heeft geheel eigen legeractiviteiten, met onder andere een kompastocht en een tangramuitdaging. Een heuse klassieker is de beroemde brandcardrace. Net zo geliefd is het onderdeel pistool- en geweerschieten. Overigens hebben we ook nog wat verrassingsoefeningen op het programma staan. Een bepaalde geheimhouding hoort immers net zo bij de dienstplicht.

Uitje voor iedereen
Je zou bijna denken dat het leger niet voor iedereen weggelegd is, maar dat ligt bij ons wat anders. Je hoeft géén fantastisch lijf en een topconditie te hebben, dit is een uitje voor iedereen. Het enige wat wél helpt is collectief enthousiasme en de insteek om de onderdelen zo goed mogelijk af te leggen. Gelukkig leveren we een ervaren en vrolijke entertainer die dit met veel plezier ondersteunt. Op naar een topdag met teambuilding en vermaak.

Militaire Dienstplichtspel arrangementen
We kijken er naar uit om jullie een ‘leger experience’ te bieden in de stijl van Partycentrum Strandheem. Hierbij stellen we je in de gelegenheid om deze activiteit te combineren met voordelige arrangementen. Onder andere een barbecue behoort tot de mogelijkheden. Bekijk de arrangementen en neem contact op bij interesse of voor meer informatie

Informatie over dit groepsuitje:

  • € 17,00 per persoon (vanaf 16 personen)
  • € 289,- per groep (8 tot 16 personen)
  • Tijdsduur: circa 90 minuten
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • kinderen 5 t/m 12 jaar: € 9.00 per persoon
  • kinderen tot 5 jaar: gratis

Groepsuitjes bij Partycentrum Strandheem
Het Moorddiner boek je bij Partycentrum Strandheem, op twintig minuten rijden vanaf Heerenveen en de stad Groningen. Vanaf Leeuwarden ben je ongeveer dertig minuten bezig. In beide gevallen voelt het redelijk vlot aan, door de uitstekende verbindingen. Wil je ‘een outdooruitje’ en ‘uit eten’ op een prachtige wijze combineren? Wacht dan niet langer en neem het besluit om deze activiteit te reserveren!

Strandheem, de leukste outdoor locatie van het noorden contact