Grappige variant van voetbal voor gezelligheidsdieren die het leven vieren.
Stel je voor dat tafelvoetbal tot leven komt en jullie er onderdeel van zijn. Die gekke gedachte wordt realiteit bij Levend tafelvoetbal van Partycentrum Strandheem. De simpelste amateurs en de ervaren voetballiefhebbers zijn allemaal gelijkwaardig door het ‘gebonden’ aspect van Levend tafelvoetbal.

Ludieke groepsactiviteit
Mogelijk is jouw motoriek belabberder dan die van een stilstaande vrachtwagen. Misschien is je draaicirkel groter dan een goederentrein. En eventueel ben je minder sportief dan een slapende schildpad. Dat maakt bij Levend tafelvoetbal allemaal niet uit. Hier gaat het om de humor en de gezelligheid. Daarom is het een ludieke groepsactiviteit. Onder dezelfde beperkingen ontstaat er een teamstrijd met groepen van vijf tegen vijf of zes tegen zes. Met support vanaf de zijlijn.

Plezier en uitdaging komen samen
Levend tafelvoetbal biedt de mogelijkheid tot een toernooi. De keuze daarvoor resulteert in een wedstrijdelement met uitdaging en uitslagen. Er is ook genoeg plezier door het feit dat iedereen ‘vaststaat’ aan de ‘tafel’, het bijzondere speelveld. De fans van de zijlijn en de spelers wisselen vlot en regelmatig door. Zo komt iedereen aan de beurt en kunnen jullie lachen om de taferelen die plaatsvinden. Alles bij elkaar is Levend tafelvoetbal een prettig outdooruitje met een grote glimlach.

Strafschopschieten
Het hoofdspel Levend tafelvoetbal heeft nog wat subspellen in petto. Zo is er het populaire onderdeel strafschopschieten. Dit lijkt eenvoudiger dan dat het is. Wie lukt het om het hoofd koel te houden en raak te schieten? De spanning stijgt tot grote hoogte. Maak het mee en boek dit uitje bij Partycentrum Strandheem.

Centraal gelegen partycentrum
Ons partycentrum is een centraal gelegen locatie in Noord-Nederland. Een voorbeeldje: vanuit Groningen én vanuit Heerenveen is het slechts 20 minuutjes rijden naar Strandheem. En vanuit Leeuwarden ben je hooguit een halfuur bezig. Vervolgens arriveren jullie op een prachtige (waterrijke en natuurlijke) plek. Daar kan Levend tafelvoetbal beginnen!

Informatie over dit uitje:

  • € 175,00 per groep tot 25 deelnemers
  • Grotere groepen op maat
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Strandheem, de leukste outdoor locatie van het noorden contact