Klootschieten een leuk uitje!
De belangstelling voor een oude volkssport als Klootschieten is meer dan logisch, want als sportief uitje is het een bijzonder leuk spel om te spelen. De werpsport is vergelijkbaar met kogelwerpen die vooral in het oosten van Nederland enorm aan populariteit heeft gewonnen, Maar wil je bijvoorbeeld gezellig onder elkaar iets leuks ondernemen als familieuitje, teamuitje of als vriendenuitje, dan is klootschieten bij Strandheem een leuke activiteit voor alle leeftijden. Kortom, klootschieten is geschikt voor elk uitje!

De spelregels
Het Klootschieten komen kort samengevat hierop neer dat je de ‘kloot’ onderhands in zo min mogelijk worpen zover mogelijk voorbij de finish moet zien te werpen.Maar je moet dus niet roekeloos te werk gaan en liefst van te voren aankondigen wanneer je gaat werpen. Twee teams bestaande uit 3 tot 5 personen jureren elkaar onderling en het traject gaat door natuur en onverharde wegen.

Met zijn allen actief in de buitenlucht maakt klootschieten ideaal als outdoor activiteit, waarbij het accent voornamelijk op spel en ontspanning ligt.

Informatie over dit uitje:

  • 7,- per persoon (vanaf 10 personen)
  • 70,- per groep ( tot 10 personen)
  • Tijdsduur: circa 2 uur
  • Alleen te boeken in combinatie met eten en drinken

Bijzonderheden:

  • Borg Klootschietballen € 10,00 per bal

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact