Klootschiet in Groningen

Klootschieten in Groningen!
De belangstelling voor een oude volkssport als Klootschieten is meer dan logisch, want als sportief uitje is het een bijzonder leuk spel om te spelen. De werpsport is vergelijkbaar met kogelwerpen die vooral in het oosten van Nederland enorm aan populariteit heeft gewonnen, gezien het groeiende aantal verenigingen bij wie je je voor deze sport kunt opgeven. Maar wil je bijvoorbeeld gezellig onder elkaar iets leuks ondernemen als familieuitje, teamuitje of als vriendenuitje, zijn er ook mogelijkheden om dit spel los van een sportvereniging te spelen.

Klootschieten, geschikt voor elke leeftijd

Klootschieten op Strandheem is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Klootschieten is geschikt voor elk uitje! De spelregels van het Klootschieten komen kort samengevat hierop neer dat je de ‘kloot’ onderhands in zo min mogelijk worpen zover mogelijk voorbij de finish moet zien te werpen.Maar je moet dus niet roekeloos te werk gaan en liefst van te voren aankondigen wanneer je gaat werpen. Twee teams bestaande uit 3 tot 5 personen jureren elkaar onderling en het traject gaat door natuur en onverharde wegen.Met zijn allen actief in de buitenlucht maakt klootschieten ideaal als outdoor activiteit, waarbij het accent voornamelijk op spel en ontspanning ligt.

Klootschieten vanaf € 5,50 p.p

Bereikbaarheid
Partycentrum Strandheem ligt centraal gelegen naast Drachten op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe direct aan de A7 afslag Frieschepalen. Onze accommodatie beschikt over een groot parkeerterrein dat plaats biedt aan zo'n 700 auto's. Parkeren is uiteraard gratis

Interesse in dit uitje of wil je meer informatie? contact