Kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich helemaal uitleven op één van onze paintballvelden. Ze krijgen net als de volwassenen verschillende opdrachten om uit te voeren. wél wordt er gebruik gemaakt van speciale kinderpaintballgeweren die kindveilig zijn. De speciale geweren voor kinderen schieten minder hard en hebben kleinere verfballetjes dan voor volwassenen. Voor de veiligheid spelen de kinderen natuurlijk ook in een beschermend camouflagepak compleet met passend paintballmasker. Mede door de veiligheid en kwaliteit beleef je optimaal speelplezier bij Strandheem!

Wat kan de klas verwachten?
Wanneer je bij Strandheem een paintball spel gaat spelen wordt je altijd geïnstrueerd en begeleid door ervaren instructeurs. Ook heb je bij ons ruime keuze uit verschillende paintball spellen. Dat betekent dat er voor elk wat wils is. Zodra jullie arriveren bij Strandheem krijgen jullie een persoonlijke coach toegewezen die jullie gedurende het spel zal ondersteunen. Heb je een vraag? Dan doen wij ons best om deze zo goed en uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Daarbij wordt veiligheid continu scherp in de gaten gehouden

  • Tijdsduur: complete arrangement 2 uren.
  • Kosten voor scholen : €14,50 per persoon
  • 100 paintballs per kind
  • Ranja en chips
  • Klas van minimaal 12 personen
  • Patat en snackje € 3,50 extra per persoon
  • Gratis toegang Recreatiepark

Bereikbaarheid.
Strandheem Adventures ligt op de grens van Friesland, Groningen en Drenthe en is goed bereikbaar via de afslag A7 Surhuisterveen. Volg hier de borden Strandheem en voor u het weet bent u gearriveerd op ons prachtige terrein, met ruime gratis parkeergelegenheid aangrenzend aan onze paintballvelden en outdoor terrein.

Bij Strandheem vind je de leukste paintball uitjes! contact